Kuzum çok üzgünüm ama ben göremedimYok deyin hemen
Daha varmış sen bide bata yakin zamanda yap. insallah en kısa zamanda hamile kalirsin ♡14 eylul kuzum
Kuzum uzme kendini. Her şeyin bir zamanı var ♡ inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder ♡Yani yok yok yok yok nedense sürekli baktığımdan olsa gerek cok silik bisey gordum sandim T cizgisinin altinda heves ettim sonra vazgectim
Insallah kuzum ilgilendigin için baktığın için teşekkür ederimKuzum uzme kendini. Her şeyin bir zamanı var ♡ inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder ♡
Olabilir kuzum ama sen sinir stres yapma ♡Haklisin galiba duramiyorum ki olsaydi çıkardı ama canim sanki bazi ark.okuyordum burda bata 4 gun kala 5 gun kala silik cizgiyi görüyor lardi
Rica ederim ♡Insallah kuzum ilgilendigin için baktığın için teşekkür ederim
Elde olsa keşkeOlabilir kuzum ama sen sinir stres yapma ♡
Kuzum fotoğrafta gözükmüyor olabilir . Ben görememiş olabilirim :) inşallah başka biri görür ♡Elde olsa keşkeiyice baktin demi kuzum gördüğün kadarıyla kesin yok bi daha bak nolurrrr
Yok yok o zaman yokturKuzum fotoğrafta gözükmüyor olabilir . Ben görememiş olabilirim :) inşallah başka biri görür ♡
Inşallah kuzum ♡Yok yok o zaman yokturkimse goremez bakalim gorup yorum yapan kızlar olacak mi onlarin da yorumlarına bakarim insallah fikrini söyleyen olur
Sagol kuzumm benim cok teşekkür ederim cok sagol muckkkkkEki Görüntüle 2042739
Bebişim şu an gözükmüyor ama daha 4 günün var birkaç gün daha bekle bakalım M melegim44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?