- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
Allak rızası için yardım edin donuna kadar alayım öf kızım babasız nasıl yapcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok iki ayrı kamera az önce baktım snapshot diyo ayrıntıda kamera mesanger diyo
Yok bulamadımMessenger uygulamasına bakın herhangi bir bayanla konuşması falan var mı
Sadece akşam disardayken arabada kamera resmi çekilmiş kadın var yabancı galiba resim mesane dan ayrıntılarda snapshot yaziyordu
Pardon ama mesane nedir?
Tövbe estagfrullah nerden bulmuş acaba yabancı kadını falan boyu devrilesice![]()
Aa msn hala var mıMSN (emesen)sanırım
Aa msn hala var mı
Bende onu düşünmüştüm ama sordum yinede 2 kere mesane dediMSN kaldı mı
Facebook messenger uygulamasından mı bahsediyor acaba ?![]()
Şifresi var mı telefonunun?
Yarın mutfağa git sonra bi telaşla gel miden bulansa da şu cümleyi kur "hayatım acil telefonunu verir misin bende dakika bitmiş kuzenimi aramam gerek ağlıyordu ne olduğunu anlamam gerek" bunu de ve telefonu al arıyormuş gibi yapıp telefonu sessize al ve kulağına tut konuşarak mutfağa git "sakin ol bi ağlama anlat" falan de bu şekil cümleler kur.
Sonra dış kapıya yönel dur dur nerdesin geliyorum seni almaya bekle de çık kapıdan telefon kulağında olsun hala. Bildiğin evden çık uzaklaş seni bulamayacağı bi yere ilerle olmadı bi markete gir karıştır telefonu google geçmişi whatsapp geçmişi sosyal medya msjları bak hepsine ss al kendine at sonra o ssleri sil onun telefonundan. Birşey bulursan ne ala. Bulamazsan gözetlemeye devam et.
Ayyy gece okuyordum mesane dedi ya istemsiz bi gülme krizi geldi. Kusura bakmayın.Bende onu düşünmüştüm ama sordum yinede 2 kere mesane dedi
Idrar kesesi :))))))Mesane ne uygulama mı
Normal smsten mi gelmiş numarası yazmıyo muydu kayıtlı mıydı telefona
Kadının fotosunu internettr görselle arama var öyle aratın
Idrar kesesi :))))))