Kızlar aldatiliyorum galiba

Allak rızası için yardım edin donuna kadar alayım öf kızım babasız nasıl yapcak

Sadece akşam disardayken arabada kamera resmi çekilmiş kadın var yabancı galiba resim mesane dan ayrıntılarda snapshot yaziyordu

Dünden vardı farklı yerde çekilmiş ayni kadının resmi onu silmiş

Canım sen sabah o telefonu al ve kaybol bir yere git her bir yeri karıştır. Bulduklarının ekran resmini alıp kendine gönder. Sonra da telefonu kafasına fırlat.

Kızım babasız napıcak deme boşuna annesini aldatan bir babayı napsın allasen erkeklere ilişkilere aşka güvensiz büyüyeceğine ayrıl gitsin

Şifresi var mı telefonunun?
Yarın mutfağa git sonra bi telaşla gel miden bulansa da şu cümleyi kur "hayatım acil telefonunu verir misin bende dakika bitmiş kuzenimi aramam gerek ağlıyordu ne olduğunu anlamam gerek" bunu de ve telefonu al arıyormuş gibi yapıp telefonu sessize al ve kulağına tut konuşarak mutfağa git "sakin ol bi ağlama anlat" falan de bu şekil cümleler kur.
Sonra dış kapıya yönel dur dur nerdesin geliyorum seni almaya bekle de çık kapıdan telefon kulağında olsun hala. Bildiğin evden çık uzaklaş seni bulamayacağı bi yere ilerle olmadı bi markete gir karıştır telefonu google geçmişi whatsapp geçmişi sosyal medya msjları bak hepsine ss al kendine at sonra o ssleri sil onun telefonundan. Birşey bulursan ne ala. Bulamazsan gözetlemeye devam et.

Mesaj ve Nick uyumu :) Güzel taktikmiş.

Back
X