Ben oldum neyi merak ediyorsunuz yanitlayabilirim .
Tek taraflı mıydı canım seninki yoksa ikisi de mi öyleydiBen oldum neyi merak ediyorsunuz yanitlayabilirim .
Hsgde sorun göründu ama laparoskopikle bakılınca sol tarafın tüpü şişmiş ve enfeksiyonlanmis olduğu görüldü . Doktor onu hemen almış ,sag tarafında sıvı geçirgenliği çok azdı kıyamadım yine de dedi . Kayginiz operasyonsa eğer benimki çok rahat geçti . Ertesi gün hastaneden ciktim normal rutinime devam ettim .Tek taraflı mıydı canım seninki yoksa ikisi de mi öyleydi
Bebeğiniz oldu mu pekiHsgde sorun göründu ama laparoskopikle bakılınca sol tarafın tüpü şişmiş ve enfeksiyonlanmis olduğu görüldü . Doktor onu hemen almış ,sag tarafında sıvı geçirgenliği çok azdı kıyamadım yine de dedi . Kayginiz operasyonsa eğer benimki çok rahat geçti . Ertesi gün hastaneden ciktim normal rutinime devam ettim .
Ameliyati Şubat'ın sonunda oldum . Tüp bebek tedavisindeyiz .Bebeğiniz oldu mu peki
Tek sorun tüp muydu pekiAmeliyati Şubat'ın sonunda oldum . Tüp bebek tedavisindeyiz .
Evet bilinen sorunumuz bu imiş . Ben hamile kalabiliyordum zaten bir yıl içinde iki kez hamile kaldım ama dış gebelikten sonra korunduk biraz da erteledim falan derken ben artık istegince doktorumuz beklemeyin dedi. Elimizdeki tek tupun de sıvı geçirgenliği az olunca normal yoldan sansınız düşük dedi. Size ne söylendi hsg sonrasi ?Tek sorun tüp muydu peki
Merhaba bende aynı sekile sol tüp hidrosalpinks sag tüp tıkalı olduğu için (açilamadi) ikiside Şubat'ta alındı bende şuan tüp bebek tedavisindeyim Haziran da transferimAmeliyati Şubat'ın sonunda oldum . Tüp bebek tedavisindeyiz .
Benim de transferim hazirani bulur sanırım regli bekliyoruz:) hayırlısı olsun size deMerhaba bende aynı sekile sol tüp hidrosalpinks sag tüp tıkalı olduğu için (açilamadi) ikiside Şubat'ta alındı bende şuan tüp bebek tedavisindeyim Haziran da transferim
Tek sorun tüpler miydi peki canımBenim de Sağ taraftaki tüpüm alındı 2019da.ondan sonraki 2 tüp denemem negatif oldu. 3.ye başlayacağım nasip olursa
Yok canım. Sebeplerden biriydi belki. Çünkü tüp alındıktan sonra da gebelik oluşmadı. Bugün 3.tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım ne olacakTek sorun tüpler miydi peki canım
İnşallah güzel haberler alırsın canımYok canım. Sebeplerden biriydi belki. Çünkü tüp alındıktan sonra da gebelik oluşmadı. Bugün 3.tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun . Oluşan embriyolari genetige gönderecek misiniz peki ?Yok canım. Sebeplerden biriydi belki. Çünkü tüp alındıktan sonra da gebelik oluşmadı. Bugün 3.tüp bebek tedavisine başladım. Bakalım ne olacak
Tek embryo kaldı her iki denememde de. Şayet onu göndersem transfer olamayacaktım. O yüzden göndermedikHayırlısı olsun . Oluşan embriyolari genetige gönderecek misiniz peki ?
Inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım
Anladım inşallah bu sefer pozitifi gorursunuz. Maddi ,manevi zor bir süreçTek embryo kaldı her iki denememde de. Şayet onu göndersem transfer olamayacaktım. O yüzden göndermedik
İnşallahhhh, gerçekten zor. Bir sürü korkuyla başladımAnladım inşallah bu sefer pozitifi gorursunuz. Maddi ,manevi zor bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?