kızlar ALLAH rızası için kurban olayım bana yardım edin.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
hışkırıklara boğularak yazıyorum bu satırları.daha önce de yazmıştım.annem pazar günü gidecek onun yanına gidiyorumsadece sevgini şefkatini göster yalnızlığa bırakma beni diyorum umurasamıyor.evlendim ayrıldım küçük bir ilçedeyim kimsem yok.rapor alıp okula gitmeyecek bu hafta okulda ruh gibiyim sürekli ağlıyorum.korkuyorum. beni isteyen kimse yok.sadece yüce mevlamdan emanetini almasını istiyorum çok kötü günler geçiyorum dayanamıyorum.korkuyorum kimsem yok evlensem eşim hayırsız çıkarsa ya bir hastalığa kapılırsam bakacak kimsem olmaz.yüce mevlama yalvarıyorum artık emenetini alsın.yüce rabbim

canım helak ettin kendini iyice bu konu kaçıncıdır stres stres ..
biraz sakinleşmeye çalış dur bakalım daha gençsin nedir bu böyle hemen al canımı demeler

Kurtuluyorum nihayet kafamı dinleyeceğim diye sevinmen gerekmiyor mu?? Arkadaşım annen belli tavrı belli.. Lütfen kendine biraz güven, güçlü ol canım yaa..Salma kendini bu kadar..

Kimse seni sevmiyor değil.. Biz buradayız işte Ayrıca şimdi böyle düşünüyorsun eminim seven vardır..

Bu karamsarlık doğru değil, ben de tek kalayım da rahat edeyim diye bakıyorum...

Son düzenleme:
canım helak ettin kendini iyice bu konu kaçıncıdır stres stres ..
biraz sakinleşmeye çalış dur bakalım daha gençsin nedir bu böyle hemen al canımı demeler

çok kötü bir psikoloji içine girdim.her yer kapkaranlık gibi geliyor.kimsem yok öğretmenlik de çok boş geliyor artık

çok kötü bir psikoloji içine girdim.her yer kapkaranlık gibi geliyor.kimsem yok öğretmenlik de çok boş geliyor artık

öğretmenlik boş olur mu hiç bi sürü yavrucak senin gözünün içine bakıyordur okulda
onlara bişeyler öğretmek için ordasın güçlü olmalısın ki onlara iyi örnek olabilesin
rapor almak iyi fikir en azından toparlanana dek kafa dinlersin çocukların karşısına bu halde çıkman doğru olmazdı
annen naptı?gitti mi?evde yalnız mı kaldın?
gittiyse keyfine diyecek yoktur şimdi senin

bakarsın yarın öbür gün iyi huylu yakışıklı bi adam da denk geldi mi off yeme yanında yat

Son düzenleyen: Moderatör:

öyle bir insan denk gelir mi gerçekten bilmiyorum.kötü hissediyorum
annem pazar günü gidecek.

Allah bi ayetinde soyle buyurmustur..ben sizi ya ailenizle ya malinizla ya da esinizle imtihan ederim..ayet acik ve net sinaniyorsun.kaybetmek kolay kazanmaya calis sen..her sey dortdortluk olamazki..biz haliyi sirkelerken vururuz demi amacimiz haliyi dovmek degil temizlemektirr.iste senin bu dertlerinde boyle ac ellerini icimdeki skntiyi gecir diye dua et..unutma her zorlukla bir kolaylik vardir

Bence bir uzman desteği almanız gerekiyor. Psikolog değilim ama anlattıklarınızdan depresyonda olduğunuzu düşünüyorum.

canım sen cok iyi anlıyorum benıde ailem benımsemedı hıc bu yasıma kendı ayaklarımın ustunde geldım.çok sanslısın bir meslegın var.benım oda yoktu orda burda cıraklık etttım ekmegımı cıkardım tastan .annem bana hep plansız olan derdı cok canım yanardı halada boyle.guclu ol senı ıstemeyenı sen ne yapacaksın?

Önceki konularını bilmiyorum ama neden bu kadar karamsarsın?
Yazdıkların içimi öyle kararttı ki.
Dua et bol bol, Rabbim yardımcın olur.
İmtihan dünyasındayız,senin de imtihanın bu dur. Biraz sabır.
Olumlu düşünmeye çalış,ne bileyim inan hayat bu kadar boş değil.
Yaşamak çok güzel bunun farkına var.
Sadece dua ederek yoluna devam et. Pes etmek olur mu hiç?
Allah'ım al canımı diye dua eden sen,bir gün bunu dediğin için pişman olacaksın.
Ölüm o kadar basit bir şey değil,bunu istemek hele hiç mantıklı bir şey değil.
Umarım en kısa zamanda toparlanırsın,umarım...

hergün ölmek istediğinle ilgili 1-2 konu açıyorsun ve inan yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum....keşke diyorum elimden bişey gelse de rahatlatabilsem seni..

öğretmensin,elinde gül gibi mesleğin var,eşinden ayrılan ilk insan değilsin,evet ailen yönünden şanssızsın ama çocuk da değilsin artık zaten..

lütfen elindekilerin kıymetini anlamaya çalış.bak burada ne dertler var bir oku istersen..senin derdin az demiyorum tabii ki herkesin derdi kendine çoktur ama bu yaşadıklarında sürekli ölümü isteyecek birşey yok ki...

lütfen bir psikoloğa git,ciddi söylüyorum...kendini helak ettiğin yeter artık,Allah'ın verdiği bu cana bu eziyeti yapmaya ne hakkın var?

o ilden tayin iste,bütün kötülükleri arkanda bırak ve gelecek eğitim-öğretim döneminde yeni bir hayata başla nolur..

ve şu yazdıklarımıza azıcık kulak ver..

Son düzenleme:
merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun...
hepimiz geçiyoruz bi takım sınavlardan şimdi ben anlatsam burda vay be dersin
bir çoğumuzda öyle anlatsalar kimbilir neler çıkar bence bunlarda senin sınavın...
rabbim kullarını sınar kulum ne yhapacak isyan mı edecek şükür mü edecek eder s
sadece şunu diyorum lütfen ama lütfen ölüm isteme.
tamm sabredemiyorsundur artık anlarım çünkü bende çk şey yaşadım şu an şükürler olsunki atlattım.
bunda etkili olansa namaz kılmak dua etmek şükretmekti lütfen sende öyle yap belki hayatta bi çzöümü olmayacak sıkıntıların devam edecek ama
ruhen öyle çok rahatlayacaksınki ve tabiki tıbbi yardımda al o olmadan insan kendi zor aşıyor
rabbim yardımcın olsun...

canım can o kadar kolay mı cıkıyor sanıyorsun?ölüm bu ! sınirin üzuntun gectıgı zaman uyanamıyorsun haberın ola !ıntıhar falan tovbe!ya bırak ıstemesınler meslegın elınde calış cabala duzenını kur daha sonra kafa dengın bırı cıkacak bu sefer goruceksın bak.otekı evlılıgınıde unut sureklı bunla yasama.gecmıs gecmıste kaldı.benım kımsem yok esımden baska yınede gun gelıyor guluyorum aglıyorum.onunla tartıstıgımda kapıyı vurup gıdecek bır aılem bıle yok .tek sen aıleden mahrum degılsın burada bır cogumuz yoksunuz bu sevgıden

kadesaya katılıyorum, burda hiç birimiz doktor değiliz ama doktora gitmen gerektiği o kadar açıkki, belliki depresyondasın ve bu hastalık kendi kendine telkinle geçmez, beyin kimyanı düzeltmek için ilaç kullanman gerekir, belkide ben haksızım ama doktora gitmekle emin olmakla hiç bişey kaybetmezsin, depresyonda değilsin derse hayatına devam edersin mutlu olmaya çalışırsın, depresyondasın derse ilaçını kullanır içinde bulunduğun bu ruh halinden kurtulur sağlıklı düşünmeye başlarsın
sen gel bizi dinle bi doktora git yarın sonucuda bize yaz

canım dur ya eksik hacet dileme ne demek rabbim canımı albiz al deyince rabbim alacak mı sankı?hepimizin imtihanı farklı sonuçta dünyaya yeyip içmeye sefa sürmeye gelmedik....mesleğinde var ekonomik özgürlüğün olmasaydı asıl ozaman ne yapardın silkelen kendine gel canım rabbim bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar....sabret,dua et rabbim selamete çıkarsın inşallah canım seni...

hep okuyorum yazdıklarını
bu kdr helak etme kendini
yalnızsın belki ama sağlıklısın işin var
bi psikoloğa gitsen iyi olu die düşünüyorum

insanlar yaşamk için neler yapıyor ne çareler arıyor sende surekli ölmek için hiç bişeyin yoksa bıle sağlıklı olduğuna şükret ve kendıne acımaktan vazgeç kımsenın hayatı mukemmel değil artık ayaklarının üzerinde durmaya çalış yaşamak çok güzel yaşadıklarını gerıde bırak

kendın için bişiler yap yapamıyorsanda arkadaşların dediği gibi bir doktora gıt

annen hep böleymiş zaten onuda öle kabul et deli olduğunu düşün ki anlatıkalrınla normal görunmuyor

birde öğretmenmişsin sizn gibi meslek sahıbı eğitimli birinın kendısını buakdar çaresız hıssetmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…