- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
hışkırıklara boğularak yazıyorum bu satırları.daha önce de yazmıştım.annem pazar günü gidecek onun yanına gidiyorumsadece sevgini şefkatini göster yalnızlığa bırakma beni diyorum umurasamıyor.evlendim ayrıldım küçük bir ilçedeyim kimsem yok.rapor alıp okula gitmeyecek bu hafta okulda ruh gibiyim sürekli ağlıyorum.korkuyorum. beni isteyen kimse yok.sadece yüce mevlamdan emanetini almasını istiyorum çok kötü günler geçiyorum dayanamıyorum.korkuyorum kimsem yok evlensem eşim hayırsız çıkarsa ya bir hastalığa kapılırsam bakacak kimsem olmaz.yüce mevlama yalvarıyorum artık emenetini alsın.yüce rabbim
canım helak ettin kendini iyice bu konu kaçıncıdır stres stres ..
biraz sakinleşmeye çalış dur bakalım daha gençsin nedir bu böyle hemen al canımı demeler
çok kötü bir psikoloji içine girdim.her yer kapkaranlık gibi geliyor.kimsem yok öğretmenlik de çok boş geliyor artık
öğretmenlik boş olur mu hiç bi sürü yavrucak senin gözünün içine bakıyordur okulda
onlara bişeyler öğretmek için ordasın güçlü olmalısın ki onlara iyi örnek olabilesin
rapor almak iyi fikir en azından toparlanana dek kafa dinlersin çocukların karşısına bu halde çıkman doğru olmazdı
annen naptı?gitti mi?evde yalnız mı kaldın?
gittiyse keyfine diyecek yoktur şimdi senin
bakarsın yarın öbür gün iyi huylu yakışıklı bi adam da denk geldi mi off yeme yanında yat
öyle bir insan denk gelir mi gerçekten bilmiyorum.kötü hissediyorum
annem pazar günü gidecek.
hışkırıklara boğularak yazıyorum bu satırları.daha önce de yazmıştım.annem pazar günü gidecek onun yanına gidiyorumsadece sevgini şefkatini göster yalnızlığa bırakma beni diyorum umurasamıyor.evlendim ayrıldım küçük bir ilçedeyim kimsem yok.rapor alıp okula gitmeyecek bu hafta okulda ruh gibiyim sürekli ağlıyorum.korkuyorum. beni isteyen kimse yok.sadece yüce mevlamdan emanetini almasını istiyorum çok kötü günler geçiyorum dayanamıyorum.korkuyorum kimsem yok evlensem eşim hayırsız çıkarsa ya bir hastalığa kapılırsam bakacak kimsem olmaz.yüce mevlama yalvarıyorum artık emenetini alsın.yüce rabbim
Bence bir uzman desteği almanız gerekiyor. Psikolog değilim ama anlattıklarınızdan depresyonda olduğunuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?