kızlar ameliyat oldum burnum çok uzun duruyor 2 haftam oldu duzelir mi boylemi kalır?????

Benim ki tampon ciktiginda dr napmis ki dedim param gitti teselliyi nefes aliyorum en azindan dedim sonra baktim zaten karga burnu vardi bende yuz kucuk burun buyuk simdi obuyuk burun gitti simdi yuzumle cok olculu burnumu kaldirma sakin demistim az kaldirmis guzel oturdu

uzunluğu düzelmiyor malesef ve bunun bir çaresi de yok burun yapımızla alakalı ben 3 kez ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum bunu her seferinde kısa bir burnum olsun istedim fakat her seferinde burnumu belli bir orana kadar kaldırabileceklerini daha fazla olursa burun deliklerimin çok çirkin duracagını söylediler :(

şöyle açıklayayım burun ucu bir miktar daha küçülüyor ve burun kanatları biraz daha inceliyor fakat uzunluk aynı kalıyor çünkü mantıklı düşünürsek şuan burnun ödemden dolayı tamamen şiş olduğu için daha kalkık duruyor ve zamanla ödem inince biraz daha düşme olacak ucunda. Buda kısalmaktan çok birkaç milim daha uzayacagına işaret. Hatta dikkat edersen burnum çok kalkık oldu çok kötü duruyor diyen insanlara sabret birkaç ay sonra burnun inecek ve hafif aşağıya düşecek derler :) Bunları seni üzmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlama dediğim gibi ben 3 kez ameliyat geçirdim :(

burun kanatlarındaki kaba görüntü ve kavisteki şişlik kesinlikle inince daha güzel duruyor ve şuan belli olmayan kavis ortaya çıkıyor bu konuda emin olabilirsin. Ama burun yapın uzunsa eğer kavisli olsa dahi uzun ve sivri bir burnun oluyor demek istediğim bu sadece.

kesinlikle istedikleri kadar kaldırsınlar o burnu yine uzun yine uzun :) Ama bazı insanların önceki hallerine bakıyorum sonraki halinde baya kısalmış gibi duruyor burunları bizemi öyle geliyor yoksa farklı bi teknikmi var çözemedim :)

kesinlikle istedikleri kadar kaldırsınlar o burnu yine uzun yine uzun :) Ama bazı insanların önceki hallerine bakıyorum sonraki halinde baya kısalmış gibi duruyor burunları bizemi öyle geliyor yoksa farklı bi teknikmi var çözemedim :)
Benim de burnum uzundu simdi baya baya kısa. Sanırım doktordan doktora değişiyor

Ya kızlar bide söyle bi sorun var aynaya bakınca yakından küçük duruyor ama uzaktan bakınca felan kocaman duruyor burun bugün 15 gunü.

M Merve0000 İnan ne kadar çok incelersen psikolojin o kadar bozulur oluruna bırak aynaya çok bakmamaya çalış yoksa insan sürekli bir kusur buluyor ve burnunu gitgide begenmemeye hatta yeni bir ameliyat düşünmeye başlıyor. Çok inceleme güzel düşünceler getir aklına :)

Back
X