- Konu Sahibi capricorn93
Gerçekten çok güzel görünüyor burnun,çok yakışmış maşallah canım darısı başıma ben de alçılı bekliyorum nasıl çıkacak diye:)
ben böyle doğal dudak ilk defa görüyorum ileri doğru uzanık olduğundan dolgu gibi tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel görünüyor burnun,çok yakışmış maşallah canım darısı başıma ben de alçılı bekliyorum nasıl çıkacak diye:)
hadi ya o kadar çok mu burun ucu şiş diye domuz gibi görünüyor o kadar zor günler geçiriyorum ki bu saatten sonra güzel olsa bile bugünleri yaşadıktan sonra pek bir şey ifade etmeyeceğini düşünüyorum
bende 7 gün oldu sadece burun kemeri yok olmuş gibi burun ucu eskisinden daha şiş kafayı yiycem :18:
daha şiş olmaz canım sıkma kendini düzelir o daha çok yeni
evet doktorumda öyle dedi çok ince ve ucunuda olabildiğince küçük yaptım dedi ama boyunu fazla kısatmamış yüksek ve uzun bir burnum var ince olması güzel ama yüksekliğinide çok sorun yapıyordum 1yıl bekleyeceksin dedi eğer istediğim gibi olmazsa tekrar yaptırırım dedim merak etme çok güzel olucak dedi ama 2gündür ağlıyorum kocamaaaaaaaaaaan oldu![]()
Al bendende okadar :/ ucunun sisligini artik sorun etmiyorum herkes o iner daha diyor. Ama ucu uzun duruyor ve faZla kalkik gibi. Beklememiz lazim baska caremiz yok cok cok degisiyor ve güzellesiyor diyorlar. Insallah zamanla bizde memnun kaliriz.
bende şimdi bu sitedeki albumler bölümünü inceliyodum ama bence bizi avutuyolar çünkü diğer herkesin 10 günlük şiş hali bile ameliyat olmamışki resmine göre oldukça küçük biçok kişinin albumune baktım hepsi aynı benim arkadaşımında 1haftalık hali bile gayet iyiydi daha dikişi alınmamıştı ilk haline göre arada daglar kadar fark vardı zaten ondan cesaret alıp yaptırdım eminim fazla bi değişiklik olmuycak ama ben küçük ve güzel bir burun için kararlıyım gerekirse 2.yi olurum muhammet dilberin hastaları var albumlerde ve harika ona giderim artık benden 3000tl aldı hakkımı helal etmiyorum
Sızın doktorunuz kımdı acaba
Erdal soyadini vermiyim simdi 7gun oldu ilk haliyle ayni hatta simdi bide sisili ve ustune dikis izi var
Boyle ameliyatmi olurya Allah belasini versin tenis topu gibi halbuki neredeyse butun burun estetiklerinde burun ucu gozbebegi kadar olur ben hep oyle rastladim ben aglamayimda kim aglasin
Bu kadar üzmeyin kendınızı okuduğum yorumlarda şişlikler gecınce nasıl kuculdugunu söylüyorlar.inşallah sızınkıde degısır.
Aynı durumdayım diyebilirim.ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun ucum aşırı kalkık dikey gibi.Korkuyorum.Şimdi nasıl oldun merak ettim?insan içine çıkmak istemiyorum nasıl geçecek bugünler çok da isteyerek oldum ameliyatı 20 yaşındayım daha fazla büyümeden olmak istedim
Aynı durumdayım diyebilirim.ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun ucum aşırı kalkık dikey gibi.Korkuyorum.Şimdi nasıl oldun merak ettim?