Kızlar ameliyat sonrası 2. Ay fotoğraflarım :))

kaşlarımın arası 1-2 aya gectı ama suan 5. ayımdayım burun ucum hala sert onun tam anlamıyla gecmesı yumusaması 1 yılı bulacakmış

hadi ya o kadar çok mu burun ucu şiş diye domuz gibi görünüyor o kadar zor günler geçiriyorum ki bu saatten sonra güzel olsa bile bugünleri yaşadıktan sonra pek bir şey ifade etmeyeceğini düşünüyorum

yapay durması cok normal değil mi suan :) içerisi daha kaynamadı bile iyice oturucak dert etmeyı bırak sen :)

insan içine çıkmak istemiyorum nasıl geçecek bugünler çok da isteyerek oldum ameliyatı 20 yaşındayım daha fazla büyümeden olmak istedim

Kizlar merhaba ben de deviasyon amaçlı ameliyat olacagim bu 2. Ameliyatim, ilkinde de kemik egriligini almislardi guya ama bende degisiklik olmamisti. O sirada da estetik dusundugumu soylemistim doktora , o da bana ne gerek var guzel burnun demişti. Yillar geçti fikrim değişmedi. Bu sefer istiyorum. Izmir Entoda denizhan ozkaya var kendisini bilen var mi? Bir de burnun kenarlari genis ise daralttiklarinda nefes problemi oluyor mu? Ve dusmemesi icin burun ucunu mu elletmemek lazim?

Çok güzel olmuşya çok yakışmış. Nerde yaptırdın acaba dr kim? Ameliyatını kbb mi yaptı? Yoksa plastik cerrahcımı acaba yazarmısın?

Burnun alttan ve yandan cekilmis fotolari kusursuz.önden tam goremedim ama kalkiklik acisi guzel gibi...

Back
X