- 22 Ekim 2013
- 90
- 7
- 23
- Konu Sahibi capricorn93
ilk günlerde neler hissettin benim alçılarım yeni çıktı da hala alışamadım herkes mi aynı şeyleri yaşamış ben tek miyim merak ettim
bende ilk 1 hafta depresyondaydım emın ol gecicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk günlerde neler hissettin benim alçılarım yeni çıktı da hala alışamadım herkes mi aynı şeyleri yaşamış ben tek miyim merak ettim
evet ama sargı bezı değil, plastık can yakmayan bi tampondu
bende ilk 1 hafta depresyondaydım emın ol gecicek
iki kaş arası şişlik ve burun ucundaki şişlik ne zaman indi canım
cumartesi alçım çıktı bi türlü çıkamadım depresyondan çok yapay görünüyor
kaşlarımın arası 1-2 aya gectı ama suan 5. ayımdayım burun ucum hala sert onun tam anlamıyla gecmesı yumusaması 1 yılı bulacakmış
yapay durması cok normal değil mi suan :) içerisi daha kaynamadı bile iyice oturucak dert etmeyı bırak sen :)
insan içine çıkmak istemiyorum nasıl geçecek bugünler çok da isteyerek oldum ameliyatı 20 yaşındayım daha fazla büyümeden olmak istedim
bende 20 yasındayım merak ettım burnunu dogrusu[/QUOT
yapay görüntü ne zamana gider kaç yaşında oldunki sen
bende 20 yasındayım merak ettım burnunu dogrusu[/QUOT
yapay görüntü ne zamana gider kaç yaşında oldunki sen
5 ay oldu ben amelıyat olalı. yapaydan kastını anlamaya calısıyorum yollayabileceğin bi resmın var mı ona göre biseyleri net söyleyebilirim
5 ay oldu ben amelıyat olalı. yapaydan kastını anlamaya calısıyorum yollayabileceğin bi resmın var mı ona göre biseyleri net söyleyebilirim
yok canım yollayamam ama görmeni çok isterdim önceki halimi bilmediğin için tarafsız bakabilirdin
yok canım yollayamam ama görmeni çok isterdim önceki halimi bilmediğin için tarafsız bakabilirdin
Bende öyle düşünmüştüm ama yollamamayı tercih ediyorsun
burun ucunun şiş olduğu nerden anlaşılır seni bulmuşken tüm soruları sorayım cevap verdiğin içinde çok sağolBende öyle düşünmüştüm ama yollamamayı tercih ediyorsun