Kızlar ameliyat sonrası 2. Ay fotoğraflarım :))

senin gbi dudaklarım ve gözlerim iri burnum alçılı henüz inş çıkınca sennki gbi güzel burnum olur :)

sitede gördüğümü en güzel burun sizinki gerçekten çok güzel olmus :nazar:.bende arastırma aşamasındayım ameliyat olacağım. Burnum aslında sizin ameliyat öncesi halinize benziyor. umarım sizinkisi gibi güzel olur.DR. Ayşegül hanımın iletişim bilgilerini bana özel mesajdan gönderirimisin. TEŞEKKÜREDERİM..

dudaklarında estetik var mı

Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ:16:

Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ:16:

Dr Ayşegül SİVRİ

Geçmiş olsun fotoğraflarını paylaşmani bekliyoruz canım ilerleyen zamanda;)

:nazar:Eki Görüntüle 950768 :16::16:Eki Görüntüle 950769 :nazar:

Tesekkur ederim bende doğal olsun istiyordum tam istediğim burun oldu doktorum Aysegül YAVUZ istediğim burunun tıpkısının aynısını yaptı :21: :))

ilk günlerde neler hissettin benim alçılarım yeni çıktı da hala alışamadım herkes mi aynı şeyleri yaşamış ben tek miyim merak ettim

Back
X