- Konu Sahibi capricorn93
senin gbi dudaklarım ve gözlerim iri burnum alçılı henüz inş çıkınca sennki gbi güzel burnum olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dudaklarında estetik var mı
Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ![]()
Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ![]()
Harika gorunuyo darisi basimaa canim bnm 😄😘
Gercekten güzel olmuş ödemlerin tamamen inince daha güzel olacak belli :) bende 22. Gunumdeyim bakalım 2.ayimda ne halde olacak burnum :))
Tesekkur ederim bende doğal olsun istiyordum tam istediğim burun oldu doktorum Aysegül YAVUZ istediğim burunun tıpkısının aynısını yaptı:))
canım ameliyat tamponlu muydu