Erkek İnfertilitesi kızlar ameliyat sonrası yeni test sonucumuza bakar mısız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün test yaptırdık. doktor sayı ve hızda düzelme olduğunu söyledi.fakat morfoloji yok sanırım burda. onu göremedik.

aşağıdaki linktede eski testimiz var

http://www.kadinlarkulubu.com/sperm-testi-analizi/582210-sperm-testi-sonucumuza-bakar-misiniz.html

arkadaşım eski sonuçlarınıza da baktım fevkalade iyi düzelmiş sayılarınız. artık infertilite kategorisinden çıkmışsınız, tıbben normal sayılıyorsunuz. sayınız totalde 28x3=84 mil gayet güzel. hızınız da hızlı hareketli %35 gayet güzel. tabi morfoloji yok ama bu sonuçlarla doğal yolla hamile kalman gerekir. bence ovulasyon testi almayı düşün, böylece tam ovulasyon günlerini kaçırmamış olursun.

arkadaşım eski sonuçlarınıza da baktım fevkalade iyi düzelmiş sayılarınız. artık infertilite kategorisinden çıkmışsınız, tıbben normal sayılıyorsunuz. sayınız totalde 28x3=84 mil gayet güzel. hızınız da hızlı hareketli %35 gayet güzel. tabi morfoloji yok ama bu sonuçlarla doğal yolla hamile kalman gerekir. bence ovulasyon testi almayı düşün, böylece tam ovulasyon günlerini kaçırmamış olursun.

teşekkür ederim canım. evet morfoloji yok. eskisinde morfoloji 0 idi. 1 ay sonra morfolojinin de bakıldığı bir test daha yaptırmay düşünüyoruz

canım bişey daha sorayım. 28 i neden 3 le çarptın. çok anlamıyoruz da

verdiğiniz sperm 3 mililitreymiş, mililitrede 28 milyon sperm varmış yani toplamda 84 milyon sperminiz var. burada herkes sadece mililitreyi göz önüne alma yanlısı ama doktorlar aşılama ya da cinsel ilişkide hamile kalmayı total sayının etkilediğini söylediği için totalini de hesaplama gereği duydum. devletteki doktorlara göre 20 milyonun, özeldeki bir çok doktora göre de 40 milyonun üstüne çıktınmı infertilite tanımından çıkıyorsun. ben morfoloji olmasa da onun da düzeldiğine inanıyorum. çünkü sayı bu kadar yükselmişken o da yerinde saymamıştır.

Back
X