- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Yaş kaç sizin? Tüp bebek mi düşünüyorsunuzBana doktor ne iyi ne kötü demişti bu değerlere yakındı değerim, tüp bebek doktoru da gayet iyi demişti
29 du yaşım amh bakıldığında, çok şükür oğluma sağlıkla kavuştum 14 aylık olduYaş kaç sizin? Tüp bebek mi düşünüyorsunuz
FSH yi bilmem ama amh iyi. 1 in üstü olduktan sonra sıkıntı yok.Referans aralığına bakarsak çok mu düşük ? Yaş 28 fsh değerim de 8 çıkmıştı
Doktorum değerin düşük dedi yaşıma göreFSH yi bilmem ama amh iyi. 1 in üstü olduktan sonra sıkıntı yok.
Doğal yollarla mı kavuştunuz bebişe29 du yaşım amh bakıldığında, çok şükür oğluma sağlıkla kavuştum 14 aylık oldu
Evet çok şükür, yumurta kalitesi için vitamin kullandım clife macun kullandım vesile olduDoğal yollarla mı kavuştunuz bebişe
Aaa ciddi misiniz şaşırdım açıkçası benim 1.81 gibi birşeydi ve gayet iyi dediler. Tüp bebek tedavisine gerek bile görmediler ve şükür gerek kalmadı bile. Bence bı doktora daha görünün siz. Bi sizin bu doktor bu değere kötü der galibaDoktorum değerin düşük dedi yaşıma göre
Evet çok şükür, yumurta kalitesi için vitamin kullandım clife macun kullandım vesile oldu
Doktor bana klomen verdi . Aslında yumurtam gelişiyor ve çatlıyor da .. neden verdi bilmiyorum. Yumurtlama problemi olanlara veriliyor değil mi? 5 gün kullan gel kontrol edeceğim dediAaa ciddi misiniz şaşırdım açıkçası benim 1.81 gibi birşeydi ve gayet iyi dediler. Tüp bebek tedavisine gerek bile görmediler ve şükür gerek kalmadı bile. Bence bı doktora daha görünün siz. Bi sizin bu doktor bu değere kötü der galiba
Gayet normal Canm bana da vermişti 3 4 kere kullandımDoktor bana klomen verdi . Aslında yumurtam gelişiyor ve çatlıyor da .. neden verdi bilmiyorum. Yumurtlama problemi olanlara veriliyor değil mi? 5 gün kullan gel kontrol edeceğim dedi
Ne zamandır istiyorsunuz, süreci hızlandırmak adına vermiştir önce yumurta büyütme tedavisi olur sonra aşılama sonra tüp bebekDoktor bana klomen verdi . Aslında yumurtam gelişiyor ve çatlıyor da .. neden verdi bilmiyorum. Yumurtlama problemi olanlara veriliyor değil mi? 5 gün kullan gel kontrol edeceğim dedi
Gayet normal Canm bana da vermişti 3 4 kere kullandımöncelikle rahat ol stres yapma size denilen herşeyde olumsuz birşey aramayın akışına bırakn olması gereken bu deyip kendinize moral verin
Klomenden sonra da çatlatma iğnesi yapar büyük ihtimalle. Yok klomen yumurtlama problemi olana verilmez her zaman. Bu ilacın amacı yumurtanın büyümesini çatlamasını kendi elinize almaniz yani tarihini saatini bilip ona göre ilişki yaşayıp tutunma ihtimalini yükseltmek
4 ay oldu daha. Doktor olur dedi stres yapma diyor 3-4 doktora gittim hepsi aynısını dedi şükür kötü birşey diyen olmadı.Ne zamandır istiyorsunuz, süreci hızlandırmak adına vermiştir önce yumurta büyütme tedavisi olur sonra aşılama sonra tüp bebek
Hmm anladım :) hadi bakalım hayırlısı bu ayGayet normal Canm bana da vermişti 3 4 kere kullandımöncelikle rahat ol stres yapma size denilen herşeyde olumsuz birşey aramayın akışına bırakn olması gereken bu deyip kendinize moral verin
Klomenden sonra da çatlatma iğnesi yapar büyük ihtimalle. Yok klomen yumurtlama problemi olana verilmez her zaman. Bu ilacın amacı yumurtanın büyümesini çatlamasını kendi elinize almaniz yani tarihini saatini bilip ona göre ilişki yaşayıp tutunma ihtimalini yükseltmek
Doğru demiş ilk 1 2 yıl bile çok normal 4 ay hayli hayli normal ve Inan en büyük etken stres4 ay oldu daha. Doktor olur dedi stres yapma diyor 3-4 doktora gittim hepsi aynısını dedi şükür kötü birşey diyen olmadı.
Daha çok erken 4 ay tedavi için bence folik asit yada vitamin al kendin dene daha4 ay oldu daha. Doktor olur dedi stres yapma diyor 3-4 doktora gittim hepsi aynısını dedi şükür kötü birşey diyen olmadı.
Klomen de mi almayayım ?Daha çok erken 4 ay tedavi için bence folik asit yada vitamin al kendin dene daha
Bence almayın daha 4 ay olmuş, bi sıkıntı yoksa bile 1 sene içinde olmamasi normalKlomen de mi almayayım ?
3 doktor değiştirdim. Gelme 1 seneye kadar olmazsa o zaman gelirsin dediler. Bende bu doktorumu buldum o da klomen başladı bana bakalım bu ay klomenle de olmazsa akışına bırakcam her ay ilaç kullanmak zarar verebilir şimdiden gerek yokBence almayın daha 4 ay olmuş, bi sıkıntı yoksa bile 1 sene içinde olmamasi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?