ha bu arada ankara da bildiğiniz dr lar
canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)evet ben de duydum ismini fakat burada görmedim resim..belki yeni olduğum içinmdir..sakıncası yoksa bana özelden burnunun resmini gönderir misin?ne kadara yapıyor ve ön görüşme ücretli mi?Canım Ankara'da Tevfik Sozen var bildigim ,cok iyi bir doktor. Ben ameliyatımı ona oldum. Cok memnunum hatta birçok hastası da var sitede. Kendisi su an hacettepede istersen git görüş ya da mail at; tevfiksozen@gmail.com
canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)evet ben de duydum ismini fakat burada görmedim resim..belki yeni olduğum içinmdir..sakıncası yoksa bana özelden burnunun resmini gönderir misin?ne kadara yapıyor ve ön görüşme ücretli mi?
Eymacim rica ederim tatlım ne demekarkadaslik istegini kabul ettim 25 mesajı doldurduysan resimleri görmen lazım. Fiyat konusunda pek bı bilgim yok canım kesin birsey diyemem ama ilk görüşme ücretsiz .git bi görüş hem fiyatı da konuşursunuz. İcine sinerse zaten kendisine ameliyat olursun:)
canım çok teşekkür ederim tekrardan:))evet 25 mesaj dan sonra resim görebiliyormuşum.onu doldurmam lazım..sen ne zaman oldun canım...
Canım ben 22 Haziran 2012 de ameliyat oldum. Cok şükür sorunsuz oldu ameliyatım. Bu süreçte doktorum ilgisini asla esirgemedi. Hâlâ arar burnumun gidişatını öğrenir. Bayağı ilgili anlayacağın. Birgun bile pişmanlık duymadım Tevfik hocaya ameliyat oldugum icin. Hatta simdi olsam yine kendisine olurum.
Sen neden kararsizsin ki?
senin burnunu çok merak ettim ama, görmek istiyorum..
Mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin topiginde doldurabilirsin mesaj sayini
Rica ederim canım
dur bakacağım oraya canım.. çok teşekkür ederim...
missimissy gittinmi görüşmeye bilgi verirmisintatlım dün ben randevu istegi gönderdim bikac güne kadar ararlar galiba ins. ankardadır hemen giderm :):)
Ankarada bende arastiriyorum ama tum unlu ve onerilen doktorlar istanbuldabenim ilk olucak insda son olur gazide dusunuyordun siz gazide olanlarin bunca sikayetinden sonra vazgectim simdi siz tecrubelileri takipteyim allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin insallah
missimissy gittinmi görüşmeye bilgi verirmisin
cnm beni hemen aradılar ankaradaymıs dogru ama ben bi türlü geri dönüs yapamadım cnkü calısmaya basladım nasıl gidicem bilmiorum((
Ben de gaziden bikaç isim bulmuştum .Tabi eski forumlardan. Kemal Fındıkçıoğlunu düşünüyodum ama onun da memnun olmayan hastaları var. Tevfik sözen hacettepedeymiş.İyi biridir işi konusunda umarım...
tamam canım fırsat bulup gidebilirsen haber ver lütfen ayrıntılı :)cnm beni hemen aradılar ankaradaymıs dogru ama ben bi türlü geri dönüs yapamadım cnkü calısmaya basladım nasıl gidicem bilmiorum((
ankarada iyi bi doktor arıyorum ama bulamıyorum malesef(( gecen yıl temmuz ayında bi plastik cerraha burun ameliyatı oldum ama hic memnun kalmadım smdi revizyon için isim arastırıyorum ve bu sefer iyi bi isim bulmam lazım. Doktor alper şenkal'ı duyan veya ameliyat olan varmı.
alper beyi ben duydum canım. sen ameliyat oldun mu yoksa hala doktor araştırmasında mısın
bn revizyon olucam cnm arastırıyorum su aralar calıstııgım için pek ilgilenemedim ama cıkınca ilk işim tevfik beye gtmek olucak sabit hattını almıstım ama kaybettm( cep nosunu bilen varsa bna özel msj olarak atarsa cok sevinirmmm:)
Ben de gaziden bikaç isim bulmuştum .Tabi eski forumlardan. Kemal Fındıkçıoğlunu düşünüyodum ama onun da memnun olmayan hastaları var. Tevfik sözen hacettepedeymiş.İyi biridir işi konusunda umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?