Doğuma Hazırlık kızlar anne bebek fuarında buluşalım....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
istanbul yaşilköy itm de açılacak olan anne bebek fuarında buluşalım.. bebeler cciciler bakalım... çok guzel şeyler vardır... 18 subatta başlıyor...
ne dersiniz...turkbayragi

Fuar Tarihi : 18.02.2010 - 21.02.2010

Fuarın Konusu : Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri

Fuar Alanı : ıstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy

tekrar baktım.. yeşilköyde.. şişli deki farklı olabilir.. o nerede bilgin var mı

bebek odası ve beşik falan kesinlike alırım.. dayaynamam.. eşim, eger dışarda bulamayacagını düşünüyorsan al dedi.. ben herhalde kartları tamamen doldurup çıkarım.. :)))

fuar 18 subatta başlayıp hafta sonu bitiyor.. online davetiye yi cicibebe magzalarında varmış.. bir online olarak alınıyormuş.. giriş 10 tl falan olur...

Son düzenleme:
Fuar Tarihi : 18.02.2010 - 21.02.2010

Fuarın Konusu : Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri

Fuar Alanı : İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy

tekrar baktım.. yeşilköyde.. şişli deki farklı olabilir.. o nerede bilgin var mı

canım senin dediğin doğru.Ben farklı bi fuarla karıştırmışım.Online davetiya almaya çalılıyoruz eşimle bizde.Eğer sağlık problemim olmazsa bende gitmeyi istiyorum.Çoğu eşyalarımız hazır ama ufak tefek ihtiyaçlarımız var onlar için istiyorum.:emir_bebek:

? fuarın reklamını yapıyorsunuz yoksa fuar organiztörümüsünüz yada fuardaki bir firmamı

çok guzel..bende cumartesı gunu bugun gidecegim.. beşik falan bakmak istyorum.. sabırızım..:))

? fuarın reklamını yapıyorsunuz yoksa fuar organiztörümüsünüz yada fuardaki bir firmamı

hayır degilim.. burada bununla ilgili reklam olacagını sanmıyorum.. ben ve diğer arkadaşlar bebeğimize en guzel şeyleri alabilmek imkanımız ölçusunde paylaşım yapıyoruz.. gidip gitmemek size kalmış.. en azında fuar gıbı sosyal bır konuyu paylaşmak.. siz acaba ne oluyorsunuz.? işinize gelmezse gitmezsınız..
eger bıraz aktuel olsaydınız bır fuara gıtmenın ne demek oldugunu anlardnız...

gidildiginde alma zorunlulugu yok, davetiye oldugunda ücretsız girilen bir yer..

fuar: kısaca o sektöre ait firmaların buluşma noktasıdır.. ve böyl yerlerde kalıte vs karşılaştırılması, degerlendirilmesi yapılır..

galiba siz hiç fuar görmediniz.. gidin herhangı bır fuara ortamı anlayın...
bu tavrınız cahılıyetınızı ön plana çıkarmıştır...

ben fuara bugün gittim eşimle birlikte birsürü şeyler aldık,özellikle oda süsleri,çikolata sepetleri El nino diye bir firma var çok uygundu,normalde mağaza fiyatlarının yarısı kadardı....herkesin gitmesini en azından görmesini tavsiye ediyorum....

Fuara bende bugün gittim Anadolu yakasından gittim ve o kadar yolu gittiğime pişman oldum. Firmaların çoğunun parekende satışı yok, tekstil satan hiç yoktu daha çok mobilya bebek arabası vs. ve onlar da toptan. Sektörel bir fuar olmuş , son kullanıcı olarak beni pek cezbetmedi. Bebedor ve BabyJem standlarından birşeyler aldım sadece.

ben gıttım.. çok guzeldı.. ve kredi kartı çok az yerde geçıyordu.. ama nakıt şatılarda vardı.. ben beşik vs.. begendım.. çok guzeldı...

Back
X