Kızlar anne evinizi ve annenizi özlüyor musunuz? yorumlarınızı bekliyorum...

çok değil 2 ay sonra bende uçuyorum yuvadan.hep annem derki ararsın burayı özlersn bizleri der.bende derimki sizde beni özlersniz.hem benim evm olacak yuvam olavak eşimle ilgilenicem çocuğum olcak aklıma bile gelecek zamn olmaz anne özlemm merak etme:)derim hep. ama gelinde beni bana sorun hep güçlü durmaya çalışıyorum ama bende gizli gizli ağlayanlardanım:(:(ve bende 5 sattlik uzak mesafeye gidiyorum annemin bir lafıda şu istediğin zaman gelemiyceksin buraya der el oğlu bırakmaz seni bende inat etdim özlemiycem:)):

seninki yine iiiiimiş 5 saatlik ben dünyanın bir ucuna gidiyorum :(( nasıl ayrılcam ben ondan.. benim tek arkadaşım yoldaşım dert ortağım.. gün içinde yaşadıklarımı (iyi-kötü)hep anneme anlatırım yuvadan ayrılınca kime anlatacam :((( yine anneme anlatsam aklı hep ben de kalacak, bilirim ne kadar hassas olduğunu :((

seninki yine iiiiimiş 5 saatlik ben dünyanın bir ucuna gidiyorum :(( nasıl ayrılcam ben ondan.. benim tek arkadaşım yoldaşım dert ortağım.. gün içinde yaşadıklarımı (iyi-kötü)hep anneme anlatırım yuvadan ayrılınca kime anlatacam :((( yine anneme anlatsam aklı hep ben de kalacak, bilirim ne kadar hassas olduğunu :((

esıne anlatıcaksın tatlım bılıyorum annenın yerı apayrı tartısılmaz ama onlardan yuvadan uçup gıtmıs bız de gıdıyoruz. allahım hayırlı es nasıp etmıstır ınsallah sana da.

ayy kızlar hepinizin yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum,böyle sanki boğazıma bişey düğümlendi okurken:14::14:.. çok duygusalım ben :5::5:ve tam bir ana-baba kuzusuyum.. bu yıl üni.ye gideceğim inşallah,sonra kısmet olursa evleneceğim ben onlardan ayrı nasıl yapacağım bilemiyorum:5::5::14::14:

ben evlenince hiç evimi özleyeceğimi sanmıyorum.. gerçi annemi özlerim o ayrı. evden 2 gün uzakta kalsam annemi özlüyorum ama insanın evi gibi olmaz diye düşünüyorum. böyle bir odada tıkılıp rahat edememek, rahat rahat evde gezememek( baba evde olunca zor oluyor bütün işler. banyo vs.) sıkıntıya sokuyor beni. ama evlenince bütün ev senin eşin mahremin. niye özleyeyim ki baba evini. hayatta da gidip kalmam yatıya falan.

bende ilk evlendiğim de depresyona girdim evimi eski yaşantımı aradım hep hala da arıyorum aslında hele annem.............
ben evlendiğimde geceleri hep ağlardım çok üzülürdüm şimdi 3 yıl oldu hala ağlarım düşününce aynı senin gibi oraya gidince
hep orda kalasım gelir hatta gidip 10 gün falan kaldığım oldu ne ev ne ocak aklıma geldi ankara ya gelin geldim eşim memur
ikna edemiyorum ist.e gidelim die of of çok zor ayrılık :5:

uzakta oldugum ıcın aılemı tabıkı cok ozluyorummmmmmmmmm:(:(

4 yıl olcak hala alısamadımmm ama napalım coulk cocuga karıstık artık

aylar hatta yıllar geçsede hep aynı şeyi hissedeceğiz bence
ben 8 senelik evliyim ailem 4 saat ötede ama yakın gibi olmuyor işte
hala aklım ordadır çoğu zaman ama birde şu var tabii sağlıklı mutlu olduklarını bileyimde uzak olayım diyorum bazen
Allah kimseyi ailesinden ayrı koymasın anne babasınıda kaybetmiş olanlar varsa Allah sabır versin
konu sahibi arkadaşım herkesin yarasına dokundun galiba
sen en doğrusunu yapıyosun iki tarafta kalmakta mantıklı

Son düzenleme:
hiç özlemiyorum 15 dk lık uzaktaydılar.. gecen hafta da tasındılar şimdi 5 dk lık mesafe var .:))))):37:

aynı şehirdeyiz ama 1-1,5 saatlik aramızda mesafe var o yüzden sürekli göremiyorum:)

şimdiye kadar öyle çok özlem duymuyordum ama şimdi hamileyim ya ne biliym eynı evde olmasakta yakınımda olaydı eyiydi:)

Evlendiğim ilk yıl aileme çok yakın oturuyordum. O yüzden çok mutluydum. Yalnız kaldığımda ailemi görebiliyordum sık sık.

Eşimin işi nedeniyle şimdi 15 saatlik mesafe olan bir yerdeyim ve üniversiteye de gidiyorum. 1 seneye yaklaşacak neredeyse. Ara tatilde gördüm sadece...

Aileme aşırı düşkünlüğüm yok aslında ama uzakta olmak çok farklıymış...Durup durup ağlıyorum...Canım hiç bir şey yapmak istemiyor...Anlatamam..Şu sıralar final zamanı...Daha da bir özlemim artmış durumda...Ders bile çalışmak gelmiyor içimden...

Çok özlüyorum onları...çok...

coook uzaklardayim, ailemi cok ozluyorum ama hedefime kilitlenmis durumdayim artik. baslarda cok zordu ama duygularimi araya katmadan dusunuyorum artik onlari. bu zamana kadar mantigimla hareket ettim; sonuna kadar gittigimde kendimle gurur duydum hep. zamani gelince turkiyeye donunce de bu isi de bitirdim cok sukur diyip duygularimi devreye sokcam artik=) ama tabi surekli yani donme ihtimali olmayan hanimlar icin bu mantik konusu uzun olabilir ve dayanilmaz hale gelebilir. Allah yardimcimiz olsun...

Bende 8 aylık evlıyım ve anne evı gibisi yok onun sıcaklığı huzuru yok hicbiryerde,6 saat uzaklıktayım 2 bucuk aya bır gidiyorum ama doyulmuyor,ağlama krızlerım bu hasretten basladı cok zormus başka bır sehırde yasamak herseyı özluyorsun.Ana gibi yar olmaz gercekten.esımle evımıze de evım derım annemle yasadığım yerde benım evım hala...ahh ahhhhhhh:5:

Back
X