Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar aranızda barcelino saç bakım yağı kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynep611
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Z

zeynep611

Ziyaretçi
kızlar almayı düşünüyorum ama ya işe yaramazsa diye tereddüt ediyorum saçlarım felaketdökülüyor:çok üzgünüm: kullananlar etkilerini yazarsa çok sevinicem :1rolleyes:

ben kullanmıştım hatta iki kutu kullandım..12 milyondu ama gecen gün 8 milyona gördüm..hafta bir kez uyguluyordum saçlarım baya açılmıştı ama kullandıktan sonra iyi geldi ama bi mucize olmadı..şimdi yine gürleşsin diye uğraşıyorum sarımsak yağıyla badem yağı aldım birde bioblas şampuan onları deneyeceğim..

kızlar almayı düşünüyorum ama ya işe yaramazsa diye tereddüt ediyorum saçlarım felaketdökülüyor:çok üzgünüm: kullananlar etkilerini yazarsa çok sevinicem :1rolleyes:

Ben Kullanıyorum Konu AÇılalı Bayaaa Zaman OlmuŞ Ama iLk Kutumu Kullanıyorum Orjinalini Aldım 25 Lira Canım Ama Saçlarım İçin Değer, Ve Sonuçlar Harika . Ayrıca Saçlarımı Sadece Restorex Şampuanla Yıkıyorum İçine Çam Terebenti Koyarak . Saçlarım FarkediLir Derecede Uzadı . Hemde iLk Kutuda, Haftada 3 Kere UyguLuyorum Herkeze Tavsiye Ederim :lepi:

bende işe yaramadı çam terebentin daha çok var içinde galiba bana çam terebentin hiç yaramaz..memnun kalmadım...

Ben Bu Gün Bir Tane Daha Aldım Devam Edicem Kullanmaya Aslında Bitkisel Yağlar Var İÇinde Bence Zararı Olmaz, Yediklerimizde Çok Önemli bayanssulusmile

bende kullandım 1,5 şişeye yakın dökülmeyi önlemiyo
sadece uzatıyo en azından bende etkisi o oldu yağ bakımları dökülmeyi
engellemiyo hiç yağlarla zaman kaybetme çok dökülmen varsa direkt
doktora git bence ben yağlarla ve bitkisel şeylerle çözmeye çalıştım
olmadı kan tahlillerim eksik çıktı

bende kullandım tek faydası saçı parlaklaştırıyor ve banyodan sonra rahat açılmasını sağlıyor onun dışında saç dökülmesini önlediğini hissetmedim

Eğer saçların ince telliyse döker üstelik baya uzar ama kalın telliyse çıkma olasılıgı var 1 sene kullandım ama hiç faydası yok .

kızlarrr bana yardım edin dün g.g dan barcelino saç bakım yağı sipariş ettim 2 tane bugun geldıler suan sacımda ve cok guzel menekşe kokuo ama netten ıcındekılere baktım 14 adet yağ var fakat benımkınde 19 adet yağ var üstelik üstündeki resımler farklı acaba sahtemi beni bı aydınlatın yaaaa:5::5::5::5:

gecen sene 12 liraya almıştım..
biraz kullandım birazı duruyor(bozulmadıysa) bana iyi gelmişti..
şuan kullanmıyorum çünki saçım dökülüyor dursun tekrar kullanırım güzel bi yağ ben memnundum kullandığım dönem hatta kuzenim gördü oda aldı..

ben kullanıyorum bu ikinci kullanışım alırken biraz tereddüt etmiştim ama kullandıktan sonra bayıldım kesinlikle saçlarım eskisine göre daha çabuk uzadı , yumuşacık ve dahası eskisi gibi çok dökülmüyor...
saçımı ılık suyla nemli hale getirip diplerden uçlara friksiyon yaparak güzelce uyguluyorum ve bir gün yağı saçımda bekletiyorum tavsiye ederim şiddetle hemde

harika bir ürün şiddetle tavsiye ediyorum,benim saçlarım çok dökülüyordu giydim her kıyafetin üstünde vardı tek tek temizliyordum,kötü bir durum yani :( barcelino saç yağından 1 kere kullandım daha ama %100 memnun kaldım mucize bir ürün :)

Ben de kullandım ben de çok memnun kaldım.Saçları yumuşacık yapıo,parlaklık verio,hacimli oluo,saç diplerimi ferah hissettirio düzenli kullanınca saç dökülmesini de azaltıo.Tek dezavantajı yağı sürüp beklemeye insan üşenio.O yuzden ben saçlarım kötü durumda olunca kullanmaya başlıyorum sonra bırakıyorum.Bir de not düşeyim yağı saçtan çıkarmak için banyoda saçı hiç ıslatmadan kuru haliyle sampuanlıyorum güzelce daha sonra ıslatıyorum böyle çok kolay çıkıyor.

ben internetten aldım kargosuyla beraber 10 tl'ye maloldu. üç kullanıyorum. tatilden gelince saçlarım inanılmaz kötü durumdaydı. yağın yardımıyla iki haftada toparladı. inanılmaz yumuşak ve hacimli yapıyor saçı. ben memnun kaldım yani. pek çok pahalı ve ünlü marka denedim bu sonucu alamadım. kullanmaya devam edeceğim.

arkadaşlar konu çok eski ama görünce yorum yapmadan geçemedim. bir yakınımızın kızı okulda bitlenmiş ilaçtı bilmem neydi kullanmışlar bir de bu yağı kullanmışlar o kızın saçları ince telli ve çok azdı eskiden. ama bi gördüm saçları çoğalmış parlamış gürleşmiş. yumuşacık olmuş. ellerimi çekemedim kızın saçlarından o kadar güzeldi. bende aldım kullanmaya başladım yumuşacık saçlarım. üstelik ben perma yaptırmıştım ve yeni boyattım saçlarımı yanmadı gerçi ama neyse. (maşallah diyin) :D yani işe yaradığını düşünüyorum belki kişiden kişiye değişebilir. kirpiklerimde de kullanmayı düşünüyorum. her yerimize bütün yağları kullanıyoruz bi zararı olacağını sanmam belki etki göstermez ama denemekte fayda var. :)

Back
X