Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde adetlerim düzensiz ondan canım kendimi bildim bileli hep adet söktürücü ile adet oldum gectigimiz carsamba doktora gttm rahim filmi istedi önümüzdeki ay gidicem tekrar işte
Cok sagolun ben ilk defa adetim duzenliyken bu kadar geciktim adetim 3 gun gecince test yaptim negatifti duan 10 gun gecti ve hala olmadim kasiklarimda ara ara agri oluyo adet oldum diyorum bakiyorum akintı acaba hamilrmiyimdir bide ben geven parol ictim onun etkiside olmus olabilirmi
Cok sagolun ben ilk defa adetim duzenliyken bu kadar geciktim adetim 3 gun gecince test yaptim negatifti duan 10 gun gecti ve hala olmadim kasiklarimda ara ara agri oluyo adet oldum diyorum bakiyorum akintı acaba hamilrmiyimdir bide ben geven parol ictim onun etkiside olmus olabilirmi