Kızlar aranızda folik asit kullanan var mı ?

Derinadabulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
15
3
1
30
Kızlar gebelik için benim yumurtalama günüm 11 i basliyor bugün 13 ü on birden önce basladım folik asit kullanmaya bir iki kere içmeyi unuttun daha nekadar bunu kullanıcam bir bilginiz var mı ?

yani doktorların söylediğine göre, gebelik düşünmeye başladığın zaman, folik asite de başlamak gerekiyor
gebeliğin ilk 3 ayında da kullanmak gerekiyormuş

Doktorlar 12. haftadan sonra bırakacilirsin diolar. Ben 15. haftadan sonra bıraktım..

hamileliğimin öncesinde kullandım ama kullanıdktan 1 hfta snra hamile kaldım...

sen devam et bırakma..

Doktorlar 12. haftadan sonra bırakacilirsin diolar. Ben 15. haftadan sonra bıraktım..

hamileliğimin öncesinde kullandım ama kullanıdktan 1 hfta snra hamile kaldım...

sen devam et bırakma..
hım yok zaten devam ediyorum peki canım sana bişey sorucam adetten sonra tam yumurtalama günlerinde düzenli olarak ilişkiye girdim kalçama yastık koyup hepsinde bir saat ayaklarım havada bekledim ama benim alttarafım rahim acıdığı için penis girince eşim komple degilde az geciriyor ama sonucta giriyor ama döl içinde tabi penisin az gecmesi sorun olur mu gebe kalınır mı yani ?

Ben 6. Haftada içmeye başladım 12 de bıraktım kendi isteğimle :) çünkü beni rahatsız etmeye başlamıştı.

gebe kalanlar var tabi dediğin gibi. ama neden tam olmuyorki acı mı duyuyorsun canım?

İnşallah haöile kalırsın sende canım...

Kızlar gebelik için benim yumurtalama günüm 11 i basliyor bugün 13 ü on birden önce basladım folik asit kullanmaya bir iki kere içmeyi unuttun daha nekadar bunu kullanıcam bir bilginiz var mı ?
ben gebelık dusunmeye basladıgımda basladım hazıranın ılk haftası dıyelım, agustosun ortası gebelıgımı ogrendım, su an 9. haftamdayım ve bugun doktorum folık asıtı bıraktırttı. Demir hapına başladım, ondada folık asıt mevcutmus zaten..

gebe kalanlar var tabi dediğin gibi. ama neden tam olmuyorki acı mı duyuyorsun canım?

İnşallah haöile kalırsın sende canım...
evet canım acı duyuyorum bu yüzden düzenli yaptığım halde bile ya tutmazsa diye korkuyorum yani demek istediğim sadece dölün içeri gecmesi yeterli değil mi zaten ?

Hım anladım canım benim daha adet 26 sı peki bu hap gercekten de işe yarıyormu kim kullansa gebe kaldım diyor merak ettim gebe kalmak için faydası oluyor mu ?

evet canım acı duyuyorum bu yüzden düzenli yaptığım halde bile ya tutmazsa diye korkuyorum yani demek istediğim sadece dölün içeri gecmesi yeterli değil mi zaten ?

Evet öyle tabiki canım ama tutmayabilirde o şekilde tabi. tutanları da duymuştum.

Yalnız acı duyulacak bi durum yok ben tedavi gördüm mesela artık acı duymuyorum.

Bütün işlem, öncelikle derin bir nefes al ve ağzından ver bunu sürekli olarak yap ama yavaş yavaş. nefesi ağzından verirken de sanki çişini yaparmış gibi serbest bırak. Rahat ol dedikleri şey bu yani. Sen nefes alıp verirken de eşin yavaşça devam edicek. acı duyduğun anda da 10 a kadar say tekrar nefes al ver iş tamam yani olay bu. sonra alışacaksın zaten.. kendinize bu şekilde eziyet etmeyin canım..

Hım anladım canım benim daha adet 26 sı peki bu hap gercekten de işe yarıyormu kim kullansa gebe kaldım diyor merak ettim gebe kalmak için faydası oluyor mu ?
rahımı guclendırdıgını bılıyorum, sacın uzamasına da katkısı var, bırde bebekte ılk 3 aylık evrede gelısebılecek nörol tup defektını engellıyor , ıskelet sıstemını guclendırıyor dıye bılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…