- 19 Ağustos 2015
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Derinadabulut
-
olmazYani kullanmaya devam dimi bir zararı olmaz
hım yok zaten devam ediyorum peki canım sana bişey sorucam adetten sonra tam yumurtalama günlerinde düzenli olarak ilişkiye girdim kalçama yastık koyup hepsinde bir saat ayaklarım havada bekledim ama benim alttarafım rahim acıdığı için penis girince eşim komple degilde az geciriyor ama sonucta giriyor ama döl içinde tabi penisin az gecmesi sorun olur mu gebe kalınır mı yani ?Doktorlar 12. haftadan sonra bırakacilirsin diolar. Ben 15. haftadan sonra bıraktım..
hamileliğimin öncesinde kullandım ama kullanıdktan 1 hfta snra hamile kaldım...
sen devam et bırakma..
hım yok zaten devam ediyorum peki canım sana bişey sorucam adetten sonra tam yumurtalama günlerinde düzenli olarak ilişkiye girdim kalçama yastık koyup hepsinde bir saat ayaklarım havada bekledim ama benim alttarafım rahim acıdığı için penis girince eşim komple degilde az geciriyor ama sonucta giriyor ama döl içinde tabi penisin az gecmesi sorun olur mu gebe kalınır mı yani ?
ben gebelık dusunmeye basladıgımda basladım hazıranın ılk haftası dıyelım, agustosun ortası gebelıgımı ogrendım, su an 9. haftamdayım ve bugun doktorum folık asıtı bıraktırttı. Demir hapına başladım, ondada folık asıt mevcutmus zaten..Kızlar gebelik için benim yumurtalama günüm 11 i basliyor bugün 13 ü on birden önce basladım folik asit kullanmaya bir iki kere içmeyi unuttun daha nekadar bunu kullanıcam bir bilginiz var mı ?
evet canım acı duyuyorum bu yüzden düzenli yaptığım halde bile ya tutmazsa diye korkuyorum yani demek istediğim sadece dölün içeri gecmesi yeterli değil mi zaten ?gebe kalanlar var tabi dediğin gibi. ama neden tam olmuyorki acı mı duyuyorsun canım?
İnşallah haöile kalırsın sende canım...
Hım anladım canım benim daha adet 26 sı peki bu hap gercekten de işe yarıyormu kim kullansa gebe kaldım diyor merak ettim gebe kalmak için faydası oluyor mu ?ben gebelık dusunmeye basladıgımda basladım hazıranın ılk haftası dıyelım, agustosun ortası gebelıgımı ogrendım, su an 9. haftamdayım ve bugun doktorum folık asıtı bıraktırttı. Demir hapına başladım, ondada folık asıt mevcutmus zaten..
evet canım acı duyuyorum bu yüzden düzenli yaptığım halde bile ya tutmazsa diye korkuyorum yani demek istediğim sadece dölün içeri gecmesi yeterli değil mi zaten ?
rahımı guclendırdıgını bılıyorum, sacın uzamasına da katkısı var, bırde bebekte ılk 3 aylık evrede gelısebılecek nörol tup defektını engellıyor , ıskelet sıstemını guclendırıyor dıye bılıyorum.Hım anladım canım benim daha adet 26 sı peki bu hap gercekten de işe yarıyormu kim kullansa gebe kaldım diyor merak ettim gebe kalmak için faydası oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?