Kızlar aranızda mardindeki sultan Şeyhmus incirini yiyip hamile kalan varmı ?

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende çocuk hasreti çekiyorum Mardin'de sultan Şeyhmus diye bir türbe varmış buraya gidip orda yetişen inciri yiyen herkes hamile kalıyomus bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba varsa paylaşın lütfen bekliyorum.

Evet canim ben uc persembe yuttum 4 sene cocugum olmamisti hemen o ay hamile kaldim ama bebegimi dusurdum sonra 4 ay korunmadim ama bebegim olmadi 4. Ay tekrar denedim yine hamile kaldim simdi 2 yasinda kizim var cok şükür sonra tekrar bebek istedik bir sene korunmadim yine bebek olmadi gecen mayis ayinda bir kere daha denedim ve simdi hamileyim

Bu benim eski hesabım cnm konuyu ben acmistim bende gittim oraya ve ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım 2 Nisan'da sonrasinda bütün tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı en son geçen ay rahim filmi çektirdim doktor tüplerin tikaliymis dedi film çekerken açtılar hiç bı sorun yok yani bu ay çok umutluydum ama yine adet oldum bende tekrar gitmek istiyorum bu ay klomen kullanicam eğer kalmazsam tekrar gidicem inşallah

Bu benim eski hesabım cnm konuyu ben acmistim bende gittim oraya ve ilk ay hamile kaldım ama düşük yaptım 2 Nisan'da sonrasinda bütün tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı en son geçen ay rahim filmi çektirdim doktor tüplerin tikaliymis dedi film çekerken açtılar hiç bı sorun yok yani bu ay çok umutluydum ama yine adet oldum bende tekrar gitmek istiyorum bu ay klomen kullanicam eğer kalmazsam tekrar gidicem inşallah
Imkanim olsa ben de hemen giderdim ilk defa duydum.

Ben uc kere denedigimi ve ucunde de hamile kaldigimi yazmistim yukarı persembe gubleri deneme yapacağım zaman bir bardak suya sultan seyhmus hazretlerinin ruhuna Allah rizasi icin bir yasin okudum yarisini inciri yutmak icin ictim doger yarisini esime icirdim. Iliski esnasinda konusmamak gerekiyor ve esiniz tam bosalma sirasinda besmele cekmeli. Bunlar sart degil ama baska yerlerden baska bilgilerle birlwstirdigimde boyle yapmistim. ALLAH isteyen herkese hayirli evlatlar versi

Ben bu akşam başladım incirlere bugün gündüz gittik eşimle türbeye inşallah bu ay hamile kalırım da paylaşırım burdan

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende bişey sormak istiyorum. Biz de bu inciri kullandık ama tam birleşme olamadı eşimle acaba Bi sorun olur mu bilginiz var mı? Bugün ilk kullandım 2 tane daha var perşembe günü için. Sinirlerim bozuldu hep ağladım sinirden lütfen bilen yazabilir mi acaba

Evet bir de cocuk dogduktam sonra sultan seyhmus hazretlerinin hayrina bir kurban kesiliyor.
Ne kadar yanlış bir düşünce sakın ha tövbe edin resmen şirk! Allaha karşı resmen şirk kurban sedece ve sadece Rabbimiz Azze ve Celle için kesilir bir zatı araya koyarak kesilmez.. Ve bu tür türbeler deki zatlar araya koyarak şirke düşüyorsunuz.. Çocuk için Meryem suresini temiz kuran okuyan itikat düzgün bir bayan hocadan 41gün boyunca temiz suya okutarak içilir ve sadece ve sadece Allah dan istenir.. Ya da 41 tane hurma alıp 41 mumin kuranlı abdestli namaz kılan bayanlar bulup dağıtıp sonra hergün 1tane yeyip dua edip sadece Rabbimiz den isteyim

Hamile kalamadim kızlar adet oldum hemde tam günümde oldum normalde her ay iki üç gün geçerdi adetim bu sefer tam 28. Gün oldum çok üzüldüm okadar umutluydum ki bu ay nasip degilmis demekki napalim :(

Back
X