- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
- Konu Sahibi Gelartikmelegim21
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi cahillik ?Ülkenin haline oturup aglayasim var. Bu ne cahillik. Bizden bir halt olmaz.
İyi akşamlar kardeş ben 46 yaşındayım 3 yıldır evliyim ben bu dediğinizi nasıl nerden getitrilebllirim acaba cevap verirseniz sevinirim çaresizim hemde çok çaresizim yardım edinEvet canim ben uc persembe yuttum 4 sene cocugum olmamisti hemen o ay hamile kaldim ama bebegimi dusurdum sonra 4 ay korunmadim ama bebegim olmadi 4. Ay tekrar denedim yine hamile kaldim simdi 2 yasinda kizim var cok şükür sonra tekrar bebek istedik bir sene korunmadim yine bebek olmadi gecen mayis ayinda bir kere daha denedim ve simdi hamileyim
Merhaba canım benim teyzem hamile kaldı yarın gidecek çocuğunu oraya götürüp oranın çocuğu olduğu için her sene onu götürmesi lazım bende yeni evliyim 11nci ayimiza girdik bana getirmesini istedim İNŞALLAH şifa olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAHMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende çocuk hasreti çekiyorum Mardin'de sultan Şeyhmus diye bir türbe varmış buraya gidip orda yetişen inciri yiyen herkes hamile kalıyomus bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba varsa paylaşın lütfen bekliyorum.
Kardeş benimde çoçugum yok banada getirebilirsiniz acaba cevap verirseniz sevinirimBen bu akşam başladım incirlere bugün gündüz gittik eşimle türbeye inşallah bu ay hamile kalırım da paylaşırım burdan
Sadece bizmi yiyorum inciri yoksa esimozdemiHayir nirmal incir degil adini oyle koymuslar ama cok kucuk arpa kadar siyah bir tohum gibi birsey uc persembe yutulup dua edilip niyet edilip iliski oluyor
Oranın çocuğu ne demek? Tövbe yarabbim güler misin ağlar mısınMerhaba canım benim teyzem hamile kaldı yarın gidecek çocuğunu oraya götürüp oranın çocuğu olduğu için her sene onu götürmesi lazım bende yeni evliyim 11nci ayimiza girdik bana getirmesini istedim İNŞALLAH şifa olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH![]()
Ziyaret üstüne gebe kalınca oranın çocuğu oluyor RABBİM o zat hürmetine de nasip ediyor boş bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın istediğimiz yine Rabbimiz onlar RABBİMİN sevdiği kullar olduğu için onlar hürmetine diyoruz dua etmeyi öğrenin öyle bakın buralara şirk diyorsunuz bide ne dediğinizi ne anladığınızı bilmedenOranın çocuğu ne demek? Tövbe yarabbim güler misin ağlar mısınrapunzel gibi günü gelince kuleye de kapatacaklar mı çocuğu diyeti olarak. Allahım akıl nimetini almasın. Şirk bu yaptığınız tövbe edin. İnşallah evladınız olur sağlıkla.
Merhaba benimde 2 yildir falan olmadi çocuğum annem incir getirmis bana sultan sehmustan... zamaninda benim halam da o incirden yemis ve 2 cocugu oldu.. benim sorum su size her persembe namaz kilmadan sadece dua edip mi yediniz. 2. Cocuk olduktan sonra 7 yasina kadar adak mi kesmek lazim vu her yil goturulmesi gibi bir durummu söz konusu. TeşekkürlerEvet canim ben uc persembe yuttum 4 sene cocugum olmamisti hemen o ay hamile kaldim ama bebegimi dusurdum sonra 4 ay korunmadim ama bebegim olmadi 4. Ay tekrar denedim yine hamile kaldim simdi 2 yasinda kizim var cok şükür sonra tekrar bebek istedik bir sene korunmadim yine bebek olmadi gecen mayis ayinda bir kere daha denedim ve simdi hamileyim