Kızlar aranızda mardindeki sultan Şeyhmus incirini yiyip hamile kalan varmı ?

Evet canim ben uc persembe yuttum 4 sene cocugum olmamisti hemen o ay hamile kaldim ama bebegimi dusurdum sonra 4 ay korunmadim ama bebegim olmadi 4. Ay tekrar denedim yine hamile kaldim simdi 2 yasinda kizim var cok şükür sonra tekrar bebek istedik bir sene korunmadim yine bebek olmadi gecen mayis ayinda bir kere daha denedim ve simdi hamileyim
İyi akşamlar kardeş ben 46 yaşındayım 3 yıldır evliyim ben bu dediğinizi nasıl nerden getitrilebllirim acaba cevap verirseniz sevinirim çaresizim hemde çok çaresizim yardım edin

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende çocuk hasreti çekiyorum Mardin'de sultan Şeyhmus diye bir türbe varmış buraya gidip orda yetişen inciri yiyen herkes hamile kalıyomus bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba varsa paylaşın lütfen bekliyorum.
Merhaba canım benim teyzem hamile kaldı yarın gidecek çocuğunu oraya götürüp oranın çocuğu olduğu için her sene onu götürmesi lazım bende yeni evliyim 11nci ayimiza girdik bana getirmesini istedim İNŞALLAH şifa olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH 🙏❤️

Merhaba canım benim teyzem hamile kaldı yarın gidecek çocuğunu oraya götürüp oranın çocuğu olduğu için her sene onu götürmesi lazım bende yeni evliyim 11nci ayimiza girdik bana getirmesini istedim İNŞALLAH şifa olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH 🙏❤️
Oranın çocuğu ne demek? Tövbe yarabbim güler misin ağlar mısın 😅 rapunzel gibi günü gelince kuleye de kapatacaklar mı çocuğu diyeti olarak. Allahım akıl nimetini almasın. Şirk bu yaptığınız tövbe edin. İnşallah evladınız olur sağlıkla.

Oranın çocuğu ne demek? Tövbe yarabbim güler misin ağlar mısın 😅 rapunzel gibi günü gelince kuleye de kapatacaklar mı çocuğu diyeti olarak. Allahım akıl nimetini almasın. Şirk bu yaptığınız tövbe edin. İnşallah evladınız olur sağlıkla.
Ziyaret üstüne gebe kalınca oranın çocuğu oluyor RABBİM o zat hürmetine de nasip ediyor boş bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın istediğimiz yine Rabbimiz onlar RABBİMİN sevdiği kullar olduğu için onlar hürmetine diyoruz dua etmeyi öğrenin öyle bakın buralara şirk diyorsunuz bide ne dediğinizi ne anladığınızı bilmeden

Back
X