Amy Nirvana Kayıtlı Üye 20 Ocak 2009 533 38 643 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Amy #1 kızlar sorunum var 2 gün önceden aldığım ayakkabılar büyük geliyor iade etmem lazım kızlar iade edeniniz varmı nasıl yapılıyor ???????:26:
kızlar sorunum var 2 gün önceden aldığım ayakkabılar büyük geliyor iade etmem lazım kızlar iade edeniniz varmı nasıl yapılıyor ???????:26:
AngieAsk aşk♥aşk♥aşk Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 771 0 46 İstanbul 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Amy #2 İade ettin mi bilmiyorum ama bilgi vereyim dedim. Birçok kez alışveriş yaptım ordan, birçok kez de iade ettim. Kargoya git iade de direk ver mail atıyorlar zaten ellerine ulaştığında. Ama taksitle aldıysan genelde taksit taksit geri ödemesi oluyor :)
İade ettin mi bilmiyorum ama bilgi vereyim dedim. Birçok kez alışveriş yaptım ordan, birçok kez de iade ettim. Kargoya git iade de direk ver mail atıyorlar zaten ellerine ulaştığında. Ama taksitle aldıysan genelde taksit taksit geri ödemesi oluyor :)
M melisdeniz ıkı erkek annesı :) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 17.131 11 733 Diğer 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Amy #3 kargo parsını gönderiyosun gerii alıyolar glaibaa ama ayabakıı giyildiysesorun olurmu bilmem
C clumsy6 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 28 0 36 İstanbul 8 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Amy #4 Amy .!.: kızlar sorunum var 2 gün önceden aldığım ayakkabılar büyük geliyor iade etmem lazım kızlar iade edeniniz varmı nasıl yapılıyor ???????:26: Genişletmek için tıkla... iade parası ödemiyorsun kargoya git sana gelen adrese yolla ödemeyi düşürüyorlar karttan herhangi bi problemde çıkmıyor.
Amy .!.: kızlar sorunum var 2 gün önceden aldığım ayakkabılar büyük geliyor iade etmem lazım kızlar iade edeniniz varmı nasıl yapılıyor ???????:26: Genişletmek için tıkla... iade parası ödemiyorsun kargoya git sana gelen adrese yolla ödemeyi düşürüyorlar karttan herhangi bi problemde çıkmıyor.
Y yasmin_06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2011 106 1 116 Ankara 30 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Amy #5 internetten hangi siteden alırsan al 7 gün içinde sebep belirtmeden iade etme hakkın var tüketici kanununa göre.
internetten hangi siteden alırsan al 7 gün içinde sebep belirtmeden iade etme hakkın var tüketici kanununa göre.