- 3 Eylül 2014
- 7
- 2
- 6
- 48
- Konu Sahibi elçinzeynep
-
Rahım fılmı spektulmla rahmınız acılıyor uzun bırsey var tabanca gıbı uzun ınce demırbısı hıc bısı hıssetmıyosun ancak ılac verıyır ıcerı yavas yavas tependede rontgen aletı....sonra hanı gaz olurda cıkmaz ya oyle bır sancınız oluyor ertesı gune gecıyor sonra ıstedıgınız zaman ılıskıye gırın ben bır gun yaptım bırgun yapmadımm 1 ay boyle dewam ettım Unutmayın rahım fılmı spermlerın takılmasını engellıyor kanalları tertemız yapıyor kesınlıkle korkmayın sıkın dişinizi anestezi isteyin yapmıyorlarmı hemen özelde sıkısın yemeyın ıcmeyın özele yaptırınçekildikten sonra ne zaman ilişkiye başladınız acaba?
Olmaz sanmıyorum ama ilk gün kanamanı takip et sonra enfeksiyon falan kapma dr a danış bencebenimkide adetimin 13. gününe denk geliyor
sonraki günler yumurtlama günlerim
acaba o günlerde ilişkiye girsem bir sakıncası olur mu?
Arkadasım bosver yumurtlama gunlerını reglı. Bıtınce bır gun yap bırgun yapma 1 ay bunu dene ..yada bırgun yap 2 gun sonra bırdaha yap... Yanı gun asırı 1 ay denebenimkide adetimin 13. gününe denk geliyor
sonraki günler yumurtlama günlerim
acaba o günlerde ilişkiye girsem bir sakıncası olur mu?
ben zaten özel bir emar merkezinde ağrısız acısız anestezisiz yaptırıyorumRahım fılmı spektulmla rahmınız acılıyor uzun bırsey var tabanca gıbı uzun ınce demırbısı hıc bısı hıssetmıyosun ancak ılac verıyır ıcerı yavas yavas tependede rontgen aletı....sonra hanı gaz olurda cıkmaz ya oyle bır sancınız oluyor ertesı gune gecıyor sonra ıstedıgınız zaman ılıskıye gırın ben bır gun yaptım bırgun yapmadımm 1 ay boyle dewam ettım Unutmayın rahım fılmı spermlerın takılmasını engellıyor kanalları tertemız yapıyor kesınlıkle korkmayın sıkın dişinizi anestezi isteyin yapmıyorlarmı hemen özelde sıkısın yemeyın ıcmeyın özele yaptırın
sanırım çektirdiğim gün değil de ertesi gün başlarım çalışmalara :)Arkadasım bosver yumurtlama gunlerını reglı. Bıtınce bır gun yap bırgun yapma 1 ay bunu dene ..yada bırgun yap 2 gun sonra bırdaha yap... Yanı gun asırı 1 ay dene
evet sorucam ona göre başlıcam birlikteliğeOlmaz sanmıyorum ama ilk gün kanamanı takip et sonra enfeksiyon falan kapma dr a danış bence
Yaaa bende filmden sonra ona gidecem dosya mi tamamlayın da orası özel mi canim yoksa devlet mi bi dr filmi kaca çektirdin
özel orası canım ssk ile muayene ücreti 122 tl 10 gün içinde ücretsiz tahliller filan.rahim filmi anestezisiz 40 anesteziyle 100 tl idi ağustosta.dosyanı orda da tamamlayabilirsin doktor senin neyin varsa ona yönelik bir tedaviye başlayacaktır.önce sana sonra eşine bakar hemen bizde bana ultrasonla bakıp eşimden spermiogram testi istemişti.Yaaa bende filmden sonra ona gidecem dosya mi tamamlayın da orası özel mi canim yoksa devlet mi bi dr filmi kaca çektirdin
Ya o doktor dan için öyle oyalamiyor o hemen senin neyin olduğunu soyluyo diyo öyle mi pat diye soyluyormus senin şu nun var olur ve ya olmaz diyeözel orası canım ssk ile muayene ücreti 122 tl 10 gün içinde ücretsiz tahliller filan.rahim filmi anestezisiz 40 anesteziyle 100 tl idi ağustosta.dosyanı orda da tamamlayabilirsin doktor senin neyin varsa ona yönelik bir tedaviye başlayacaktır.önce sana sonra eşine bakar hemen bizde bana ultrasonla bakıp eşimden spermiogram testi istemişti.
oyalamıyo doğru ama araştırıyo direk olur olmaz da demiyo çünkü resmen psikolojik danışman gibi moral olarak da insanı iyi hissettiriyo.biz eşim ben ve göğşen hoca üçümüz çıktık yola öyle hissettik mesela.bana bir ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi tutmadı benm.başka doktor olsa 2 ay daha denerdi sonra rahim filmi isterdi göğşen hoca o ay olmayınca hemen rahim filmi istedi oyalamadı.Ya o doktor dan için öyle oyalamiyor o hemen senin neyin olduğunu soyluyo diyo öyle mi pat diye soyluyormus senin şu nun var olur ve ya olmaz diye
Hımm evet öyleymis diye duymuştum psikolojik olarak rahatlatıyor diye .. peki benim testleri kabul eder mi yoksa hepsini tekrarlatır mi ki çünkü rahim filmi ni yarın cektircem ve önümüzde ki adet günümde de doktor a gidecem galiba öyle oluyo sanırım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın sana ne tür tedaviler uyguladioyalamıyo doğru ama araştırıyo direk olur olmaz da demiyo çünkü resmen psikolojik danışman gibi moral olarak da insanı iyi hissettiriyo.biz eşim ben ve göğşen hoca üçümüz çıktık yola öyle hissettik mesela.bana bir ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi tutmadı benm.başka doktor olsa 2 ay daha denerdi sonra rahim filmi isterdi göğşen hoca o ay olmayınca hemen rahim filmi istedi oyalamadı.
eder canım benim önceden testlerim vardı ilk gittiğimde hepsini gösterdim iyi olmuş yaptırman dedi hatta.ben rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Hımm evet öyleymis diye duymuştum psikolojik olarak rahatlatıyor diye .. peki benim testleri kabul eder mi yoksa hepsini tekrarlatır mi ki çünkü rahim filmi ni yarın cektircem ve önümüzde ki adet günümde de doktor a gidecem galiba öyle oluyo sanırım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın sana ne tür tedaviler uyguladi
benim doktorum rahim filminde birşey yoksa aşılamaya başlarız demişti.ama yaşın genç olduğu için rahim filminden sonra 2 ay bekleyebiliriz aşılama için demişti.kızlar hsg den sonra kaç ay bekleyip ilaç tedavisine başlamak gerekiyormuş acaba doktorlarınız bu konuda neler söyledi paylaşır mısınız?
sağol canım cevabın içinbenim doktorum rahim filminde birşey yoksa aşılamaya başlarız demişti.ama yaşın genç olduğu için rahim filminden sonra 2 ay bekleyebiliriz aşılama için demişti.
ilk reglini oldun mu peki canım filmden sonrasağol canım cevabın için
ben de yeni çektirdim ama bu ay ilaç tedavisine başlayalım dedi
bu yüzden merak ettim
yok olmadım. reglim 18 ya da 19 aralıkilk reglini oldun mu peki canım filmden sonra
ondan önce mi başlıcakmış canım ilaç tedavisine doktorunyok olmadım. reglim 18 ya da 19 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?