kızlar aranzda rahım fılmı cektıren varmı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eder canım benim önceden testlerim vardı ilk gittiğimde hepsini gösterdim iyi olmuş yaptırman dedi hatta.ben rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Inşallah bende kalırım bugün çektirdim filmi ama hala sanki oramda bi tuhaf lik var neden acaba ama çok şükür acik cikti adetiyin üçüncü günü gel klomen başlayalım dedi

kızlar hsg den sonra kaç ay bekleyip ilaç tedavisine başlamak gerekiyormuş acaba doktorlarınız bu konuda neler söyledi paylaşır mısınız?
Ben bugun çektirdim hsg ve bana bi daha ki adet I min üçüncü günü gel dedi klomen e baslayalim asilama ol dedi

A Aminebdy S selin deniz eşlerinizde problem var mı peki neden aşılama diyo doktorunuz ya da ilaç tedavisi
Benim gittiğim hastane araştırma hastanesi ve cok garip de diyebilirim dosya aciyorlar ve tedavi ye basliyorlar eşimde sıkıntı yok bende de adet düzensizliği var tedavi ile de normal şekilde de gebe kalınabilir dedi doktor ve klomen e basladi üç kez klomen kullandim ilk inde cvp vermedi bünye m ikinci ve üçüncü de cvp verdi yumurtam büyüdü ve asilama oldum tutmadı şimdide rahim filmi çektirdim ve açık çıktı bakalım ne olacak bana klomen e baslayalim yine asilama yapariz dedi acaba gitsem mi yoksa iki ay bekleyelim mi kendiliğinden olur mu

ilaç adı söylemedi
ama zaten çok kullanılan iki ilaç var
biri klomen öbürü de femara
Hımm anladım canım yaa ben asilama yumurtaligi on yıl yaslandiriyormus diye duydum biliyor musun Rabbim den tek istegim şu rahim filminden sonra hamile kalmak

Hımm anladım canım yaa ben asilama yumurtaligi on yıl yaslandiriyormus diye duydum biliyor musun Rabbim den tek istegim şu rahim filminden sonra hamile kalmak
bende yeni çektirdim birkaç ay beklicem olmazsa ilaç tedavisi
aşılama zaten hiç düşünmüyorum direkt tüp bebek yaptırırım

Ya bende tup bebek istiyorum aslında da özel de cok pahalıya geliyo devlette de asamalar dan sonra yapıyorlar mis kesin olacağını bilsem yaptiririz özel de ama tutmama ihtimali var rabbim tüm isteyen kullarını geri çevirmesin

Senin tüpler nasıl çıktı filmden sonra beklemek ten zarar gelir mi ki

Senin tüpler nasıl çıktı filmden sonra beklemek ten zarar gelir mi ki
benim tüplerim açık çıktı
ilişki bakımından soruyorsan yasak yok hemen başlayabilirsin dedi doktor
ama rahim filminden sonra 2. ya da 3. ayda hamile kalanlar çoğunlukta
bu yüzden birkaç ay beklemenin faydası var aslında.

O zaman iki üç ay gitmemek de fayda var .. senin için sebep ne diye söylüyorlar yani bende ki adet düzensizliği falan var ama sebep o olmaz dediler olur dediler yumurtlama sorunum varmış ama ben bu iki ay kür deniycem iki üç tane

bende hiçbir sorun yok eşimde de

bende hiçbir sorun yok eşimde de
Ya benim eşim de de sorun yok canım ben de adet düzensizliği nde korktum ama şükür birsey olmuyormuş ben deniycem sana da öneririm testere dişli aslan pencesi iç suyu kaynat altını kapa üzerine bi tutam testere dişli aslan pencesi at on dk bekle suz ve iç bi de keçi boynuz u eşinle birlik te ikiniz sbh akşam için kaynayan suya at on iki dk kaynat ıliyin ca ic

o kadar çok kür yaptımki bugüne kadar hiçbir işe yaramadılar, tansiyonum yükseldi doktorum yapma artık dedi ben de bıraktım

o kadar çok kür yaptımki bugüne kadar hiçbir işe yaramadılar, tansiyonum yükseldi doktorum yapma artık dedi ben de bıraktım
Yaaa beni de soğan kur u aslında sarsıyor ama umut işte sen ne kürleri yaptin

Yaaa beni de soğan kur u aslında sarsıyor ama umut işte sen ne kürleri yaptin
soğan kürü
bal tarçın çörekotu
incir kürü
eşime de keçi boynuzu
ama bıktım artık kendi haline bırakıcam vücudumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…