kızlar aranzda rahım fılmı cektıren varmı ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm arkadaşlar bende genel bir tedaviye başlamayı dusunuyrm. Yazdıklarınızı okudum aminebdy hamile kaldı biz mi acaba. Allahım herkese nasip etsin.

ben cektirdim hem de iki kere ikisinde de hicbir sorun cokmadi bende sükür ki ve hic zor deil sakin gozunu korkutma ikisinde de hic zorlanmadim anlatilanlar gibi canim acimadi benim ki canim cok kiymetlidir hassasimdir korkulacak hic bir sey yok inanki... biraz agri o an oluyor sadece cekim esnasinda o da aman aman birsey deil asla hafif bisi ve cekim bitince zaten hic bir sey kalmiyor hersey normal gulluk gulistanlik.. oyle milletin korku filmi senaryolarina sakin inanma bende cok korkmustum ilk anlatilanlari okudugumda ama cekilince hic alakasi yok abartiyorlar sadece..

="Aminebdy, post: 47023887, member: 707965"]Hayir kalamadim tup bebek bile yapturdim ama tutmadi[/QUOTE]
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim

[QUOçok tedi"pembekuola, post: 47023944, member: 155837"]ben cektirdim hem de iki kere ikisinde de hicbir sorun cokmadi bende sükür ki ve hic zor deil sakin gozunu korkutma ikisinde de hic zorlanmadim anlatilanlar gibi canim acimadi benim ki canim cok kiymetlidir hassasimdir korkulacak hic bir sey yok inanki... biraz agri o an oluyor sadece cekim esnasinda o da aman aman birsey deil asla hafif bisi ve cekim bitince zaten hic bir sey kalmiyor hersey normal gulluk gulistanlik.. oyle milletin korku filmi senaryolarina sakin inanma bende cok korkmustum ilk anlatilanlari okudugumda ama cekilince hic alakasi yok abartiyorlar sadece..[/QUOTE]
Ben cok tedirgindim rahatladjm yazdıklarınızı okuyunca

="Aminebdy, post: 47023887, member: 707965"]Hayir kalamadim tup bebek bile yapturdim ama tutmadi
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim[/QUOTE]

kuzenimin 10 yıldır çocuğu olmuyordu. Tüplerinde de sorun vardı. dış gebelik filanda geçirmişti. İstanbul bahçeşirde bir yer varmış. Tüplerini bağlayıp o şekilde tüp bebek yaptılar. İkizleri oldu. Yani farklı bir yöntemle. Aklınızda bulunsun diye yazdım

="Aminebdy, post: 47023887, member: 707965"]Hayir kalamadim tup bebek bile yapturdim ama tutmadi
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim[/QUOTE]
Moralini yuksek tut sakin kotu dusunme motivasyon cok onemliymis yuzde otuz civarinda hemde hep guzel dusun insallah tutar seninki

Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim

kuzenimin 10 yıldır çocuğu olmuyordu. Tüplerinde de sorun vardı. dış gebelik filanda geçirmişti. İstanbul bahçeşirde bir yer varmış. Tüplerini bağlayıp o şekilde tüp bebek yaptılar. İkizleri oldu. Yani farklı bir yöntemle. Aklınızda bulunsun diye yazdım[/QUOTE]
Benim tuplerim acikmis sıkınti yok yani o konu da tesekkur ederim aklimda dursun insallah kendiliginden olur tup bebek den sonra kemdiliginden olma ihtimali varmis

Benim tuplerim acikmis sıkınti yok yani o konu da tesekkur ederim aklimda dursun insallah kendiliginden olur tup bebek den sonra kemdiliginden olma ihtimali varmis

Rabbim dileğimizi hakkımızda hayırlı kılıp tez zamanda nasip etsin.

Kızlar merhaba bgn gittim bnde Dr. Rahim filmi için adetinin 2.gunu gelmemi istedi. Fkat internetten araştırdım. Adetliyken çektirmek çok riskliymis. Sizinkiler adetliyken mi çekildi acaba .çok ikilemde kaldım yarın başka bir Dr. Randevu aldım bide onunla gorusecegim moralim çok bozuldu şimdiden.. yardımcı olursanız sevinirim

Benim ki adetin besinci gunu mu neydi yani bes gunden sonra cekiliyo adetliyken cekilmemesi gerek bence hangi hastane ye gidiyorsun

Zübeyde hanım Hastanesi .. çok enteresan araştırdım bayağı ve adetliyken çekilmez dyrkafam karıştı yrin aynı hastaneden başka Dr. Grcem

Akıllı klavye hastane yerine anaokulu yazmış şaka gbi

Zübeyde hanım Hastanesi .. çok enteresan araştırdım bayağı ve adetliyken çekilmez dyrkafam karıştı yrin aynı hastaneden başka Dr. Grcem
Evet gormelisin mutlaka bazen bazi doktorlar nedendir bilemem ama pek mantikli olamiyorlar ve insana deger veren yok

Kizlar her zaman ben de bu forumlari okur bilgilenirdim simdi de ben tecrubemi paylasmak istedim yardimci olabilirsem. Oncelile doktorum hsg icin reglimin 7.gunu gelmemi istedi yani bittigini ogrendikten iki gun sonra. Ve aci esigimin dusuk oldugunu dusunup anesteili istemistim ama doktorum gerek olmadigini 3.5 dakika surucegini soyledi ve gercekten dedigi gibi oldu ben hic aci hisssetmeden cektirdim.acik cikti cok sukur tuplerim.. Su anda da beklemedeyim bakalim bundan sonrasi kismet artik.

Arkadaslar bende gecen yıl cektirdim ozel bi hastanede tuplerim falan açıktı cok şükür. Adetim biter bitmez cektirmistim.neyse anestezi almana gerek.yok dediler.ağrı eşigimde kuvvetlidir halbuki.ama ben ömrümde boyle bi agri görmedim govdem ikiye ayrıldı sandim hastaneyi inlettim resmen.tuplerimde açıktı cok az sıvı vermislerdi zaten.ama bitirdi beni.kolay degil anestezi alin bence

Bayram sonrası cektirecegim bende ..korkudan aylardır cektiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…