ben cektirdim hem de iki kere ikisinde de hicbir sorun cokmadi bende sükür ki ve hic zor deil sakin gozunu korkutma ikisinde de hic zorlanmadim anlatilanlar gibi canim acimadi benim ki canim cok kiymetlidir hassasimdir korkulacak hic bir sey yok inanki... biraz agri o an oluyor sadece cekim esnasinda o da aman aman birsey deil asla hafif bisi ve cekim bitince zaten hic bir sey kalmiyor hersey normal gulluk gulistanlik.. oyle milletin korku filmi senaryolarina sakin inanma bende cok korkmustum ilk anlatilanlari okudugumda ama cekilince hic alakasi yok abartiyorlar sadece..merhaba kızlar ben 13 aylık evlıyım ama bugune kadar korunmasız ılskıye ragmen hamılelık olmadı .dun doktora gıttım muayne ettı ultrasonla baktı hormon teslerı sperm testı hersey normal ama bı turlu bebeıs gelmedı. doktorum adetın 7. gunu rahaım fılmı cekelım dedı ondan sonra ılac tedavısıne baslarız duruma gore dedı.aranızda rahım fılmı cektıren varmı nasıl oluyo zormu agrılımı nasıl bısey cok merak edıyorum.bunun sonunda eger tupler acık cıkarsa ne gıbı bı tedavı uygulıcak onuda merak edıyorum. bılgısı olan bana yardımcı olsun ne olur sımdıden sagolun.rabbım bebek ısteyen herekeze nasıp etsın ınsallah bu duyguyu herkeze yasatsın ınsallah :Saruboceq:
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim[/QUOTE]="Aminebdy, post: 47023887, member: 707965"]Hayir kalamadim tup bebek bile yapturdim ama tutmadi
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim[/QUOTE]="Aminebdy, post: 47023887, member: 707965"]Hayir kalamadim tup bebek bile yapturdim ama tutmadi
Allahım en yakın zamanda nasip etsin size. Bende p.tesi baslayacagim ilk tedavi surecim
Benim tuplerim acikmis sıkınti yok yani o konu da tesekkur ederim aklimda dursun insallah kendiliginden olur tup bebek den sonra kemdiliginden olma ihtimali varmis
Amiiin insallahhh hepimizinRabbim dileğimizi hakkımızda hayırlı kılıp tez zamanda nasip etsin.
Benim ki adetin besinci gunu mu neydi yani bes gunden sonra cekiliyo adetliyken cekilmemesi gerek bence hangi hastane ye gidiyorsunKızlar merhaba bgn gittim bnde Dr. Rahim filmi için adetinin 2.gunu gelmemi istedi. Fkat internetten araştırdım. Adetliyken çektirmek çok riskliymis. Sizinkiler adetliyken mi çekildi acaba .çok ikilemde kaldım yarın başka bir Dr. Randevu aldım bide onunla gorusecegim moralim çok bozuldu şimdiden.. yardımcı olursanız sevinirim
Evet gormelisin mutlaka bazen bazi doktorlar nedendir bilemem ama pek mantikli olamiyorlar ve insana deger veren yokZübeyde hanım Hastanesi .. çok enteresan araştırdım bayağı ve adetliyken çekilmez dyrkafam karıştı yrin aynı hastaneden başka Dr. Grcem
Kızlar merhaba bgn gittim bnde Dr. Rahim filmi için adetinin 2.gunu gelmemi istedi. Fkat internetten araştırdım. Adetliyken çektirmek çok riskliymis. Sizinkiler adetliyken mi çekildi acaba .çok ikilemde kaldım yarın başka bir Dr. Randevu aldım bide onunla gorusecegim moralim çok bozuldu şimdiden.. yardımcı olursanız sevinirim
Bayram sonrası cektirecegim bende ..korkudan aylardır cektiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?