KızlaR 2 YILDIR ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM YAPMADIĞIM DENEMEDİĞİM HİCBİSEY KALMADI EŞİMDE BİR PROBLEM YOK BENDE YUMURTALIK TEMBELLİĞİ VAR CANIM COK ACİYOR HER DEFASINDA NEGATİF GÖRMEKTEN COK SIKILDIM BU AYDA OLMADI ARTIK VAZGEÇTİM ANNE OLAMİCAM GALİBA
KızlaR 2 YILDIR ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM YAPMADIĞIM DENEMEDİĞİM HİCBİSEY KALMADI EŞİMDE BİR PROBLEM YOK BENDE YUMURTALIK TEMBELLİĞİ VAR CANIM COK ACİYOR HER DEFASINDA NEGATİF GÖRMEKTEN COK SIKILDIM BU AYDA OLMADI ARTIK VAZGEÇTİM ANNE OLAMİCAM GALİBA
O kadar tedavi gördüm
Evinde resmen gebelik testi ve ovulasyon testi zulası vardı
Adet günlerimi saatine kadar takip ederdim
İlişki saatlerimize kadar not alıyodum
Neredeyse hergün adet günümü sayıyordum
Zaten hergün ovulasyon testi yapıyordum
Bi gün kendime söz verdim uygulamayı sildim testlerden bidaha almadım o ay hep gezdim dolaştım ve hamileyim vazgeçtiğin anda oluyor herşey
Tedavi oldunmu
O kadar tedavi gördüm
Evinde resmen gebelik testi ve ovulasyon testi zulası vardı
Adet günlerimi saatine kadar takip ederdim
İlişki saatlerimize kadar not alıyodum
Neredeyse hergün adet günümü sayıyordum
Zaten hergün ovulasyon testi yapıyordum
Bi gün kendime söz verdim uygulamayı sildim testlerden bidaha almadım o ay hep gezdim dolaştım ve hamileyim vazgeçtiğin anda oluyor herşey
Tedavi oldunmu
Canım evet her tedavi çok zorludur ama hemen neden pes ediyosun ben o kadar tedavi oldum ama hepsinin sonunda kendimi diğer tedavi için hazırladım
Bu kadar kolay vazgeçmek pesetmek doğru değil
Bide daha en basındasın aşılama var tüp bebek var bunları denemeden pes ediyosun burda 6-7 kez tüp bebek olan arkadaşlar var ama hiçbiri vazgeçtim pesettim demiyor
Canım evet her tedavi çok zorludur ama hemen neden pes ediyosun ben o kadar tedavi oldum ama hepsinin sonunda kendimi diğer tedavi için hazırladım
Bu kadar kolay vazgeçmek pesetmek doğru değil
Bide daha en basındasın aşılama var tüp bebek var bunları denemeden pes ediyosun burda 6-7 kez tüp bebek olan arkadaşlar var ama hiçbiri vazgeçtim pesettim demiyor
Ederim tabi canım
Sakın vazgeçme daha yolun çok boşundasın
Evet bazıları çabalamadan hamile kalıyorlar
Ama bizimde sınavımız buymuş demekki
Bu sınavı kazanana kadar asla vazgeçtim deme