Kızlar aşırı heyecanlıyım acil taktik

Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedim 😅😅😅 bide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse 😅😅😅 demem o ki dikkat edin

Bekar bekar özlük dosyası elimden geçti 😁

Son konuşmanız nasıldı neden üç gün ara verdiniz? En son o yazdıysa atıverin bi laf nolacak :halay:

Ya aşklı meşkli bişey paylaşmasan mı acaba yanlış anlamasa sonra :olamaz: sevgilin var sanmasın :)

Sen yaz ne olcak? Bi hikayesine laf at olma mı?:KK51:
Kendi hikayeni kendin yarat :)

Vallahi atamam olmaz yani korkuyorum dedim ya amirim müdürüm gibi mevki var aramızda 🥺

Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedim 😅😅😅 bide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse 😅😅😅 demem o ki dikkat edin
Ya alemsiniz gercekten:))
Şu hüzünlü hikayeyi gülerek okutuyosun insana
Sende hep gül inşallah

Back
X