Kızlar Avrupa turu yapanlar

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Cok hızlıyım biliyorum ama ıkı konu açtım . Kızlar selamunaleykum herkese . Ben İspanya İtalya çek cum görmek ısıtıyorum kızım var bi tane ve eşim tabi . Uygun Nasıl halldebılırım daha önce güden var mı tur yapan var mıııı

1200 e kaynım ukraynaya 4 günlüğüne tura katıldı....bizde yaza düşünüyoruz ama başka bir yer bende merak ettim takipteyim!

İtalya'ya gittik 2 yıl önce. Turla değil de tamamen kendimiz planladık.
Uçak bileti pahalı idi. Çünkü gidelim gitmeyelim derken aldık ve gittik. Ama erken alınırsa çok daha ucuza gelir.
Tur deneyimim yok ancak bireysel olarak çıkıyoruz yurdışına.

Çine gittim ben .gitmeden tüm aşıları falan oldum. Hastalandim orda artık hava değişimi mi bilmiyorum ama baya zorluk geçti. Çocuk için nasıl olur bilemem.

kendi arabamızla gittik balkan turu yaptık yeşil pasaportumuz olduğundan bir soru yaşamadık.Uçak biletinden daha uygun olmuştu.

kendi arabamızla gittik balkan turu yaptık yeşil pasaportumuz olduğundan bir soru yaşamadık.Uçak biletinden daha uygun olmuştu.
Bizde mayısta balkan turu yapmayı düşünüyoruz eşimle. hangi ülkelere ve şehirlere gittiniz? önerebileceğiniz şeyler var mı? bir de size ne kadara mal oldu acaba?

karayolu ile gittiğimiz için yunanistan-makedonya-arnavutluk-sırbistana gittik bizim gittiğimiz zaman bir uçak bileti 650 tl civarındaydı 5 kişi gittik benzin kalma hepsi 2,000-2500 gibi tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam

karayolu ile gittiğimiz için yunanistan-makedonya-arnavutluk-sırbistana gittik bizim gittiğimiz zaman bir uçak bileti 650 tl civarındaydı 5 kişi gittik benzin kalma hepsi 2,000-2500 gibi tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam
çok uyguna gelmiş. biz uçakla gidip ordan araba kiralayacağız bakalım.

15-16 ülkeye gittim.
Bir kısmı ailemle, turla, 10 tanesi de tek başımaydı.

Turlar paket program olduğu için eğer uğraşmak istemiyorsanız, dil çekinceniz varsa veya konforlu otellerde kalmak istiyorsanız daha ekonomik ve rahat olur.
Tek başınıza giderseniz uçaktan otele, vizeye, şehiriçi ulaşıma her şeyi kendiniz ayarlamanız gerekir; tur kalitesindeki otellerde kalmak isterseniz de daha pahalıya gelir.

İspanya'ya gitmedim ama İtalya ve Çek Cumhuriyetine gittim.
Üçünü uçuş yapmadan tek seferde çıkartamazsınız çünkü alakasız ülkeler. İtalya-İspanya yapabilirsiniz, Roma'dan veya Venedik'ten uçakla Barselona veya Madrid'e gidersiniz. Ya da aynı şekilde Roma'dan Prag'a geçebilirsiniz. Avrupa'da ülkeler arası uçuşlar çok pahalı değildir.

Eğer tur olsun derseniz İspanya, İspanya-Portekiz, İtalya (genelde Roma, Roma-Floransa, Roma-Floransa-Venedik oluyor) veya Orta Avrupa (Viyana-Prag-Budapeşte gibi) turları var bütün tur şirketlerinin, bu şirketlerin sitelerini inceleyebilirsiniz.

Çocuk olduğu için eğer maceracı bir çift değilseniz tursuz zor olabilir.

1200 e kaynım ukraynaya 4 günlüğüne tura katıldı....bizde yaza düşünüyoruz ama başka bir yer bende merak ettim takipteyim!
Ne tür bir tatil istiyorsunuz? Deniz tatili mi, eğlence mi, kültür mü, tarih mi? Ona göre bir sürü güzergah bulabilirsiniz.

Back
X