- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Aynı sorunsalı yaşamış,fakat sonunda yorulup pes edip düz tabanlı koca gövdeli çizmelerden almış biriyim geçen hafta
Birde bacaklarım ince o koca çizme içinde bi tuhaf geliyor gözüme
Aynı sorunsalı yaşamış,fakat sonunda yorulup pes edip düz tabanlı koca gövdeli çizmelerden almış biriyim geçen hafta
Birde bacaklarım ince o koca çizme içinde bi tuhaf geliyor gözüme
elleden aldım canım sarıyor bileği öyle kocaman değil kibar
Eki Görüntüle 585078 Eki Görüntüle 585079
Canım bu ikiside bana tam oldu benimde bacaklarım ince kahverenginin siyahıda vardı
aynen canım yaa yüz kere giydim çıkardım...fiyatı bile görmüyorum artık eşimde dedi aman sen al da kaç lira olursa olsun razıyım diye :) bıktı adam benle gezmekten...bir iki haftadır bakıyorum yok bulamadım..yada ben rafta görünce ayrım yapamıyorum sanki...ayağımı sokunca böyle geniş geniş balıkçı çizmesi gibi :) ayağım içinde foldur foldur sanki.. :)
tam bacağımı sarsın istiyorum ama bulamadım...dedim belki ben rafa bakınca anlamıyorum..resim ekleyen olursa belki fikrim olur ona göre bakarım diye...düz tabanlar çok kaba yapılıyor...
Arkadaşların güzel tavsiyeleri olmuş.Bi bulamayan bizmişiz meğer
ayy bununda ortadaki çok hoşmuş :)
ya sinir oldum satıcılara..diyorum ki bileği dar olsun düz tban olsun diye..abla öyle olmaz diyolar..nedemek olmaz yaa..topuklularda oluyor da, düz tabanda dar bilek nedn olmasın..al işte varmış :) ortadaki çok zarif duruyor çok beğendim valla...
Bende onu beğendim hatta keşke onu görseydim dedim :) Ben sana linkini atayım mesaj olarak bazı yerlerde mağazaalrıda var nettende satış yapıyorlar canım benimde ayağım çok ince ama tam oldu fiyatlarıda uygun 89 lira hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?