- 25 Mayıs 2022
- 1.672
- 478
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Ayy benimde oyle oluyo bende cevap icin takipteyimmLekelenmem oldu yerleşme diye düşünüyorum ama ayakta 5-10 dk dursam belime biseyler saplanıyor asla ayakta duramicak şekle giriyorm. Bu tehlikeli mi kızlar yoksa normal mi????
Benim bugun olmadimAdet gününüz ne zaman
Test yapmadan emin olamazsın kuzum bence idrar testi yap inşallah varsa çıkar zatenLekelenmem oldu yerleşme diye düşünüyorum ama ayakta 5-10 dk dursam belime biseyler saplanıyor asla ayakta duramicak şekle giriyorm. Bu tehlikeli mi kızlar yoksa normal mi????
Merhaba testime yorum yaparmisinizTest yapmadan emin olamazsın kuzum bence idrar testi yap inşallah varsa çıkar zaten
Kuzum negatif görünüyor daha 1 gün geçmiş bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrarlarsınMerhaba testime yorum yaparmisiniz
Tamam canim cok tesekkur ederim bekleyecegim :)Kuzum negatif görünüyor daha 1 gün geçmiş bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrarlarsın
Adet duzdnsizligimden kaynakli olabilirmi egerki gec dollenme olduysa daha gecmi cikar pozitifimKuzum negatif görünüyor daha 1 gün geçmiş bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrarlarsın
Boş yere umutlandırmak istemem ama tıpa tıp aynısını yaşadım ikinci hamileliğimde. Belim kırılıyordu ve lekelenmem vardı.Lekelenmem oldu yerleşme diye düşünüyorum ama ayakta 5-10 dk dursam belime biseyler saplanıyor asla ayakta duramicak şekle giriyorm. Bu tehlikeli mi kızlar yoksa normal mi????
Zaten düzensizlikte varsa bazen yanılma oluyor ama geç döllenmede de hemen cıkmaya biliyor benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi 5. Gün testte hafif belirli olmuştuAdet duzdnsizligimden kaynakli olabilirmi egerki gec dollenme olduysa daha gecmi cikar pozitifim
Tamam cnm bugun gecikmenin ikinci gunu bekleyecegim 3ngun daha 5. Gununden sonra tekrar yapacagim reglm gelmezseZaten düzensizlikte varsa bazen yanılma oluyor ama geç döllenmede de hemen cıkmaya biliyor benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi 5. Gün testte hafif belirli olmuştu
Sonuçları paylaşmanı bekliyorum bizimle hayırlısıyla inşallahTamam cnm bugun gecikmenin ikinci gunu bekleyecegim 3ngun daha 5. Gununden sonra tekrar yapacagim reglm gelmezse
Cnm bugun lekelendim sanirim adet oldumSonuçları paylaşmanı bekliyorum bizimle hayırlısıyla inşallah
Sağlık olsun canım allah büyük inşallah yakındır sevineceğin haber zamanını bekliyorCnm bugun lekelendim sanirim adet oldum
2 yıldır her adet tarihimde bekledim belki olmaz diye ama sabredince herşey güzek oluyo şuan hamileyi darısı inşallah senin başınaSağlık olsun canım allah büyük inşallah yakındır sevineceğin haber zamanını bekliyor
Amin canim insallahSağlık olsun canım allah büyük inşallah yakındır sevineceğin haber zamanını bekliyor
2 yıldır her adet tarihimde bekledim belki olmaz diye ama sabredince herşey güzek oluyo şuan hamileyi darısı inşallah senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?