- 4 Ekim 2022
- 79
- 28
- 8
- 26
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Pozitif canım baya net cıkmış hattaHanımlar testime bakar mısınız ikiside anında çıktı
Akıntı hamilelik varkende olur adetten öncede olur o yüzden bişey söylemek için erken canım 1-2 güne olmazsan test yapabilirsinHanımlar benimde bugün adet günüm hala olmadım sabahları olurdum normalde akıntı var dışarı 15dakikalığına çıktım iç çamaşırım ıslanmış akıntıdan
İdrar testi yaptım yarın kan vericemAkıntı hamilelik varkende olur adetten öncede olur o yüzden bişey söylemek için erken canım 1-2 güne olmazsan test yapabilirsin
İdrarda çıktımı acabaİdrar testi yaptım yarın kan vericem
Anında böyle çıktıİdrarda çıktımı acaba
Yaa tebriklerrHanımlar testime bakar mısınız ikiside anında çıktı
Vardır dimi bi kere daha böyle olmuştu adet olmuştumYaa tebriklerr
Vardır tabi çok net görünüyor normalde erken yapınca çok silik çıkar bu net görünmüş tebrik ederimAnında böyle çıktı
Bide anında çıktı çizgi beklemedim bile hayırlısı olsun inşallahVardır tabi çok net görünüyor normalde erken yapınca çok silik çıkar bu net görünmüş tebrik ederim
Bide anında çıktı çizgi beklemedim bile hayırlısı olsun inşallahVardır tabi çok net görünüyor normalde erken yapınca çok silik çıkar bu net görünmüş tebrik ederim
Kan testi verim bian once :)) umarim bizede nasip olur var gibi duruyor cnmVardır dimi bi kere daha böyle olmuştu adet olmuştum
Yarın vericem inşallahKan testi verim bian once :)) umarim bizede nasip olur var gibi duruyor cnm
Hayirli haberlerini bekliyoruz :)Yarın vericem inşallah
Doktora gittimkan testi verdim beta8300 ultrasonda kese gözüktüHayirli haberlerini bekliyoruz :)
Yaaa cook sevindimmm hayirlisi olsunn Saglikla alin kucaginiza insallahDoktora gittimkan testi verdim beta8300 ultrasonda kese gözüktü
Süper çok net belli maşallahHanımlar testime bakar mısınız ikiside anında çıktı
Merhaba belirtilerinz nedir. Kaç gündür geçiyor adetiniz?Doktora gittimkan testi verdim beta8300 ultrasonda kese gözüktü
Canım hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDoktora gittimkan testi verdim beta8300 ultrasonda kese gözüktü
Teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallahYaaa cook sevindimmm hayirlisi olsunn Saglikla alin kucaginiza insallahbizlerede dua et olur mu
Benim kasık ağrım çok oldu şuan bile akşamları ara ara ağrıyor adet belirtisinden farklı bi bu oldu diğeri aynı yine göğüs şişmesi vardı duygusallık vardı herşeye ağlıyordum bide son 1haftada çok uyuyorumMerhaba belirtilerinz nedir. Kaç gündür geçiyor adetiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?