Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ayrintili ultrasonda soylenen inan canim.Benim kizimi 11 haftalik falanken ayrintili ulrasonda kiz gibi dedi doktor ve sonrada hep kiz dediler ve kizim oldu. Ilkinin yanilma payi var ama ikinci yuzede 100 degil 1.500 demis pipiyi de gostermis sen anlamasanda onlar goruyor. Saglicakla kucagina Almayi nasip etsin Rabbim.17 haftalıkken normal ulturasonla koz demişti doktor.. 20 haftalığım ayrıntılı ulturasona girsim.. bu doktor %1.500 erkek dedi.. gösterdi şeyini ama ben anlamadığım için doğrudur dedim.. inanayım mı erkek olduğuna.. değişir mi artık..???
Saolasın cnm Allah taI olsun.. inş sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin hepimizin benişini inş..Sen ayrintili ultrasonda soylenen inan canim.Benim kizimi 11 haftalik falanken ayrintili ulrasonda kiz gibi dedi doktor ve sonrada hep kiz dediler ve kizim oldu. Ilkinin yanilma payi var ama ikinci yuzede 100 degil 1.500 demis pipiyi de gostermis sen anlamasanda onlar goruyor. Saglicakla kucagina Almayi nasip etsin Rabbim.
Bizede 14 te kiza benzio dedi 2 Hafta sonraya Cagirdi bende Erkek olsa pipi gorurdu dedm alistrdm kendimi kiza sasirdim simdi bende17 haftalıkken normal ulturasonla koz demişti doktor.. 20 haftalığım ayrıntılı ulturasona girsim.. bu doktor %1.500 erkek dedi.. gösterdi şeyini ama ben anlamadığım için doğrudur dedim.. inanayım mı erkek olduğuna.. değişir mi artık..???
Hayırlısı cnm sağlıklı ewlatlarımıxı kucağınızı almamızı nasip etsin inş..Bizede 14 te kiza benzio dedi 2 Hafta sonraya Cagirdi bende Erkek olsa pipi gorurdu dedm alistrdm kendimi kiza sasirdim simdi bende
Teşekkür wderim cnm saolasın.. içim rahatlıyo böyle torunlar aldıkça.. çünkü tam kendimi alıştırıyorum bidaha deişiyo şaşırıyorum..ayrintiliysa dogrudur. degismez
Ayrıntılıda daha kesin arkadaşların dediği gibi.. herşeyin en ince ayrıntısına kadar bakıyo.. orda gayet açık görünür..Kızlar bende bugün doktora gitdim 16 hafta 3 günlük %95 yaptı ama bana göstermedi sizce napim
20. Hafta ile 22. Hafta arası die biliyorum..Bende 16+4 haftaligim doktorum ayrıntılı ulttasona bakabilir mi suan. Biz de cinsiyetini öğrenemedik bir türlü?
20. Hafta ile 22. Hafta arası die biliyorum..
Cnm dr Daha once sana hic kiza yada erkege benzio dedi miSevdA_CicegiM kardeşimiz 11 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda bakmış ama doktoru . Öyle yazıyor yukarıda... şimdi gördüm
Evet dedi canım. 13 haftalıkken kıza benziyor ama yine de kesin bir sey demeyeyim ben biraz daha sabredin demişti.. normal ultrasondaCnm dr Daha once sana hic kiza yada erkege benzio dedi mi
Bizede 14 te aynısını dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı cnm haftaya yne gidicem çok merak ediorum kızdır herhalde erkek olsa pipisi görünmez miydi 13-14.haftalardaEvet dedi canım. 13 haftalıkken kıza benziyor ama yine de kesin bir sey demeyeyim ben biraz daha sabredin demişti.. normal ultrasonda
Bizim kaç boyutlu bilmiyorum da. Baya netti yani her şeyi. Siyah beyazdı tabi. Ben bu hafta gidicem inşallah yazarım : ))Bizede 14 te aynısını dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı cnm haftaya yne gidicem çok merak ediorum kızdır herhalde erkek olsa pipisi görünmez miydi 13-14.haftalardasen tekrar ne zmn gidiceksin bizim 2D ultrasonda bakmıştı en son
Ya bizim arkadaşa 12 de erkek 16 da kız dediler benim doktorumda kuzenime yne aynı 12 de erkek 20 kız diyince insan şaşırıo bizimkisi hep secde pozisyonunda duruo dindar yavrum o yzden pek göremioz benim haftaya cuma kontrolüm senin ne zmn merak ettm cnmBizim kaç boyutlu bilmiyorum da. Baya netti yani her şeyi. Siyah beyazdı tabi. Ben bu hafta gidicem inşallah yazarım : ))
Kız erkeğe dönüyormuş da erkek kısa dönmüyormuş diye duydum. Bu da koca kari lafı ben demedim valla :)
Ya degisebiliyor iste . Guvenemiyorsun. Nelerini duydum okudumYa bizim arkadaşa 12 de erkek 16 da kız dediler benim doktorumda kuzenime yne aynı 12 de erkek 20 kız diyince insan şaşırıo bizimkisi hep secde pozisyonunda duruo dindar yavrum o yzden pek göremioz benim haftaya cuma kontrolüm senin ne zmn merak ettm cnm![]()
Ben dr kıza benziyo diyince direk hazırladım kendimi sonra etrafta değişenleri görünce acabamı demeden yapamıo insan en son ne zmn gtmiştn cnm sen kontroleBe
Ya degisebiliyor iste . Guvenemiyorsun. Nelerini duydum okudum
Doktor kız diyor. Son aya kadar. Oyle görünüyor ultrasonda. Hir doguyor çocuk erkek. Boyle sürprizlere de hazirlikli olalim bence :) Benim de c.tesi günü randevum.