Gebeliğe Hazırlık Kizlar az once firt test hizli gebelik testi yaptim silik cizgi cikti . Sizde bi bakabilir mısınız dogru sonuc verirmi acaba bu marka test?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anyone1ri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
160
53
13
26
1000065949.webp

Bu erken gebelik testi mi? Sanki normal kaset test gibi. Hızlı test erken test mi oluyor ki?
Gebelik var görünüyor ama hayırlı olsun şimdiden 🥰

Bu erken gebelik testi mi? Sanki normal kaset test gibi. Hızlı test erken test mi oluyor ki?
Hızlı gebelik testi yazıyor kutusu
Eşime özellikle dedim erken gebelik testi alma diye , oradaki kadin verdi ben anlamamki diyo 😂

Hızlı gebelik testi yazıyor kutusu

Eşime özellikle dedim erken gebelik testi alma diye , oradaki kadin verdi ben anlamamki diyo 😂
Valla bana bu zaten normal kaset test gibi geldi. Hepsi hızlı test sonuçta bunların 😂
Hem rast gele bir saatte de yapmışsınız zaten çıkmış. Sağlık ocağına gidip kan verin bence sabahtan ☺️

Kizlar first test cok yalanci pozitif veriyor moral bozmak istemem ama 10 testten 8 i yalanci pozitiftir bence baska bi guvenilir markayla tekrarlayin

Kizlar first test cok yalanci pozitif veriyor moral bozmak istemem ama 10 testten 8 i yalanci pozitiftir bence baska bi guvenilir markayla tekrarlayin
Az once de ilk idrarla freely gebelik testi denesim negatif çıktı:) pek guvenememistim zaten silik cikana

Ama arafta kaldım bende ya bozuksa diyorum şimdi freely için 😆 onada güvenmedim 😂
Belki çok başı olabilir. Ben reglime 6 gün kala test yaptım çoook silik çizgi çıktı, ertesi sabah aynı testten ve erken gebelik testi yaptım aynı anda. Aynı test megatif cıktı erken test pozitif cıktı.
Sonra beta 79 geldi reglime 4 gün kala☺️ siz bence kan verin varsa cıkar zaten

Back
X