Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah bide normal gebelik testi alıp yapicam , ondada silik çizgi çıkarsa kan vermeye gidicem. İnşallah pozitiftirPozitif görünüyor. En kısa zamanda bi kan verin.
İnşallah canım. Haber ver yaptıktan sonra pozitiftir inşallah :)Sabah bide normal gebelik testi alıp yapicam , ondada silik çizgi çıkarsa kan vermeye gidicem. İnşallah pozitiftir
Hemen yazarım buraya:) dua edin pozitif olsun . İlk gebeliğim de kalp atışı yoktuİnşallah canım. Haber ver yaptıktan sonra pozitiftir inşallah :)
Bende ilkinde böyle öğrenmiştim. Silik çizgiyleGebe olabilirsiniz bende de öyle çıkmıştı ilk gebeliği öğrendiğim de
Olumsuz düşünmeyin. İnşallah pozitiftirHemen yazarım buraya:) dua edin pozitif olsun . İlk gebeliğim de kalp atışı yoktu
Hızlı gebelik testi yazıyor kutusuBu erken gebelik testi mi? Sanki normal kaset test gibi. Hızlı test erken test mi oluyor ki?
Gebelik var görünüyor ama hayırlı olsun şimdiden![]()
Eşime özellikle dedim erken gebelik testi alma diye , oradaki kadin verdi ben anlamamki diyoBu erken gebelik testi mi? Sanki normal kaset test gibi. Hızlı test erken test mi oluyor ki?
Gebelik var görünüyor ama hayırlı olsun şimdiden![]()
Valla bana bu zaten normal kaset test gibi geldi. Hepsi hızlı test sonuçta bunlarınHızlı gebelik testi yazıyor kutusu
Eşime özellikle dedim erken gebelik testi alma diye , oradaki kadin verdi ben anlamamki diyo![]()
Hayırlı olsun kuzum ilk dakikalarda çıktı ise pozitif duruyor
Insallah hayırlı olur. 2 3 dk içinde belirdi. Şuan bi tık daha belirgin fotodakindenHayırlı olsun kuzum ilk dakikalarda çıktı ise pozitif duruyor
siz yarın bi kan verin tekrar testle uğraşmayın var gibi gözüküyor hadi inşallah
Insallah vardırsiz yarın bi kan verin tekrar testle uğraşmayın var gibi gözüküyor hadi inşallah![]()
Az once de ilk idrarla freely gebelik testi denesim negatif çıktı:) pek guvenememistim zaten silik cikanaKizlar first test cok yalanci pozitif veriyor moral bozmak istemem ama 10 testten 8 i yalanci pozitiftir bence baska bi guvenilir markayla tekrarlayin
Yaa keşke pozitif haber alsaydık. Nasip olsun :)Az once de ilk idrarla freely gebelik testi denesim negatif çıktı:) pek guvenememistim zaten silik cikana
Ama arafta kaldım bende ya bozuksa diyorum şimdi freely içinYaa keşke pozitif haber alsaydık. Nasip olsun :)
Belki çok başı olabilir. Ben reglime 6 gün kala test yaptım çoook silik çizgi çıktı, ertesi sabah aynı testten ve erken gebelik testi yaptım aynı anda. Aynı test megatif cıktı erken test pozitif cıktı.Ama arafta kaldım bende ya bozuksa diyorum şimdi freely içinonada güvenmedim
![]()