kızlar babamın ablamda kalması doğrumu?

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
annem şehirdışında olduğu için 2-3 aylığına babam yalnız kalacak. fakat annem gideli 10 gün oldu babam evine gitmek istemiyor. evi yakın yürüyerek gidilecek mesafede 1 km falan. ev merkezi sistem yani soba derdi ısınma derdi yok. biz iki kız kardeş yemeği bizlerde yesin evine geçsin diyoruz duyuruyoruz falan ama açık açık söyleyemiyoruz babamınsa ablamdan gidesi yok bazen bana geliyor ama anlaşılan ablamda geçirmek istiyor bu süreci. eniştemle yeğenlerim biraz rahatsız bu durumdan. bende yatmaya gitsin evine diyorum ama haksızlıkmı ediyoruz? siz olsanız napardınız? eşlerimiz neden kalıyor diyemezler ama şaka yollu evi yokmu falan diyolar.

Ne bilim iki üç aylık zaman çok bir zaman değil. Belki baban evde yalnız kalmak istemiyor. Eniştenin annesi ve babası da gelse aynı şekilde enişte istemeyecek mi acaba? Sürekli olsa tamam ama bu geçici bir süre. Baba sonuçta bu. Bizde yarın bir gün aynı durumda olabiliriz. Ben korkarım böyle şeylerden.

Iyi de rahatsızlarsa söyleyecek

Adam ne bilsin

Evlerin durumu müsait mi hem

Nerede yatıp kalkıyor belki enişte kp yanında rahat oturmuyor eşi ile yakınlaşmıyor vs

Baban bunu düşünebilecek yaşta mı yaşlı ise aklına gelmez belki

Kibarca akşamları gitmesini söylemek lazım

Benim bildiğim erkekler pek kalmaz öyle başka yerde ama

Annen giderken konuşulmadı mı o ne diyor bu ile gider kızlara yerleşirsin mi demiş babana yoksa

Yaşı da varsa ölümden korkuyor bile olabilir. Yani bu olayın kayıpederle ne ilgisi var. Hem kısa süre hem de iki evlat.Daha önce bir ddurum olmuştu. Annem babam kardeşim ve eşi 3 ay kadar bizde kalmıştı. Daha da iki yıllık evli bile değildik. Eşim imada bile bulunmadı hatta çok iyi ağırladı. Bana bu soru bile garip geliyo

1 ay sizde 1 ay ablanızda gayet idare edilebilir bir durum. Yalnız kalmak istemiyor olabilir.

haksızsınız malesef...
zira baba.. hani kayınbaba olsa giyim kosunda belki sıkıntı çeker ama baba da sıkıntı yaşamaz. hoş kayınbaba da olsa kalmalı zaten..
ben hepsini birkaç aylığına misafir ederdim.. böyle düşünmeyin lütfen. ama huysuz aksi sürekli sorun çıkarma peşşindeyse herşeye karışıyorsa ayrı tabi.. öyle olunca kimse istemez

Sebepleri yazsaniz herseye karisiyordami rahatsizlik duyuyorlar ortada birsey yokken neden istemesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…