- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
annem gelinimizin yanında ordada gelin kız rahatsız olmuş herşeyine karışmış. burdada iki kız kardeşiz zaten.
babam 57 yaşında. ev çok yakın. bazen tansiyonu yükseliyor kendiside zaten hastalık hastası yani biraz abartır. yükselirde ölürüm korkusumu var yoksa gidip gelmeyemi üşeniyor anlayamadım. daha hiç evde kalmadı. evet herşeye karışıyor ondan istemiyorlar. bizdede eşim çok geç yatar benim babamsa çok erken. gece namaza falan kalkıyor. oturma odasından başka yerde yatıramıyorum öyle arada kalıyorum işte.
annem gelemez canım kardeşim askerde gelin yalnız ve kardeşim eşinin yalnız kalmasını istemiyor. pek güvenli bir yer değil çünkü.Anlaşıldı,annenizi acilen geri çağırın.
annem gelemez canım kardeşim askerde gelin yalnız ve kardeşim eşinin yalnız kalmasını istemiyor. pek güvenli bir yer değil çünkü.
evet canım rahat edemiyoruz bide alngan bi tip ilgilenmessen falan kırılabilir ben çalışıyorum yoruluyorum çay kahve yapacak gücüm kalmıyo iki çocukla. ablam dersen onunda başında üç erkek var zaten hepsi birbirinden dağınık.babanız genç
muhtemelen yalnız kalmaktan korkuyor.
bazı akşamlar siz oturmaya gidin bence.
baba bu akşam da biz gelelim diyin oturun yemek çay falan sonra kalkıp evinize gelin.
ölürse her yerde ölür insan zaten Allah korusun ama bu böyle yani.
her şeye karışmasından olduğunu anlamıştım.
kendi babamla (onun evine gittiğimde bile) 3-4 günden sonra rahat edemiyoruz hiçbirimiz.
Ben seni anlıyorum canım,haklı da buluyorum.bence annenle konuş,o babanı tatlı dille uyarsınlütfen vicdansız gibi düşünmeyin hergün bende yesin kahvaltısınıda bende yapsın ama akşam 6-7 gibi evine gitsin istiyoruz. ama açıkça söyleyemiyoruz. annemle gitti 2 ay zor dayandılar gelin kızla çok uğraşmış. farkında değil kötü niyetli bi insan değil ama kadın gibi her işin içinde.
orda öğretmenlik yapıyor ailesine gidemez aileside gelmiyor nasıl aileyseo zaman gelin kendi ailesine gitsin.
annem oraya gideceği gün bize söylediğine göre babama demiş evin var sıcacaık hiç oraya buraya gidip kızları rahatsız etme otur evinde demiş farz etki ben öldüm napacaksın orda burdamı kalıcan demiş ama anlamak istemiyor belliki.Ben seni anlıyorum canım,haklı da buluyorum.bence annenle konuş,o babanı tatlı dille uyarsın
Iyi de o zaman gelin annene gelsinannem gelemez canım kardeşim askerde gelin yalnız ve kardeşim eşinin yalnız kalmasını istemiyor. pek güvenli bir yer değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?