kızlar babamın ablamda kalması doğrumu?

Hic rahatsiz olmasinlar babaniza bellide etmesinler ne ayip sey belki duzenleri degismistir olsun kucukken bizde cok duzen degistirtmisizdir anne babamiza hem inanin Allah azzevecelle uzun omurler versin ama basina birsey geldiginde ilk bunu hatirlarsinizda bulamazsiniz...idare etsinler nerede rahat ederse orada dursun

babam 57 yaşında. ev çok yakın. bazen tansiyonu yükseliyor kendiside zaten hastalık hastası yani biraz abartır. yükselirde ölürüm korkusumu var yoksa gidip gelmeyemi üşeniyor anlayamadım. daha hiç evde kalmadı. evet herşeye karışıyor ondan istemiyorlar. bizdede eşim çok geç yatar benim babamsa çok erken. gece namaza falan kalkıyor. oturma odasından başka yerde yatıramıyorum öyle arada kalıyorum işte.

Adamcağız hayatında hiç yalnız kalmadıysa zor geliyordur belki.
Ayrıntı hiç yazmamışsınız.Kendi işini kendi yapabiliyor mu,ablanızda nasıl bir rahatsızlık veriyor,sizde veya başka kardeşinizde neden kalmıyor...Ve anneniz neden o kadar uzun süre gitti,birlikte gidemezler miydi ?

Niye herkes konu sahibini suçlamışki...babanın evi yürüme mesafesinde...ayrıca sadece yatmaya gidecek,yemek vs yine kızlarında olacak...çocuklar da rahatsızmış...ben mi garip düşünüyorum.babamı bırak annem bile kalmaz böyle.niye herkes vicdansız evlat muamelesi yapmış anlayamıyorum

lütfen vicdansız gibi düşünmeyin hergün bende yesin kahvaltısınıda bende yapsın ama akşam 6-7 gibi evine gitsin istiyoruz. ama açıkça söyleyemiyoruz. annemle gitti 2 ay zor dayandılar gelin kızla çok uğraşmış. farkında değil kötü niyetli bi insan değil ama kadın gibi her işin içinde.

Ah canım babam sende kalcam dese başımın üstüne koyarım. Zira eşimin olacak kişinin babasını da. Baba bu bi iki ay idare ediverin. Çoluk çocuk neden rahatsız oluyor ki dedelerinden. Rahatsız mı ediyor babanız çocukları.

babanız genç
muhtemelen yalnız kalmaktan korkuyor.
bazı akşamlar siz oturmaya gidin bence.
baba bu akşam da biz gelelim diyin oturun yemek çay falan sonra kalkıp evinize gelin.
ölürse her yerde ölür insan zaten Allah korusun ama bu böyle yani.

her şeye karışmasından olduğunu anlamıştım.
kendi babamla (onun evine gittiğimde bile) 3-4 günden sonra rahat edemiyoruz hiçbirimiz.

evet canım rahat edemiyoruz bide alngan bi tip ilgilenmessen falan kırılabilir ben çalışıyorum yoruluyorum çay kahve yapacak gücüm kalmıyo iki çocukla. ablam dersen onunda başında üç erkek var zaten hepsi birbirinden dağınık.

Ben seni anlıyorum canım,haklı da buluyorum.bence annenle konuş,o babanı tatlı dille uyarsın

Sayesinde sabahlara kadar uykusuz kaldigim, Allah ömrümden alip ömrüne versin dedigim evladimin ilerde benden rahatsiz olabilme ihtimalini dusundukce yuregim sizliyor. Ben bile suanda babamdan nefret ediyorum ama bana ihtiyaci oldugunu bilsem kosa kosa giderim. Perygamber efendimiz ne demis; babaniz icki masasinda olsa bile onu sırtiniza alip eve goturun. Ana babanin hakki odenmez. Konu sahibi sözum size degil, yeri geldigi icin genel manada soyledim. 2 3 ay nedirki. Biraz rahatlarindan fedakarlik etsinler, ölmezler ya..

Ben seni anlıyorum canım,haklı da buluyorum.bence annenle konuş,o babanı tatlı dille uyarsın
annem oraya gideceği gün bize söylediğine göre babama demiş evin var sıcacaık hiç oraya buraya gidip kızları rahatsız etme otur evinde demiş farz etki ben öldüm napacaksın orda burdamı kalıcan demiş ama anlamak istemiyor belliki.

Eli ayagi tutan bir baba elbette ki kendi evinde kalabilir ama adam sizlerde kalmak istiyorsa birsey de denmez yani git diye
Yarin obur gun kp de gelip kalabilir yalniz, o da ayri bir konu
Bir de adam neden sizlerde kalmak istiyor acaba is yapmasi zoruna gidiyor herhalde

annem gelemez canım kardeşim askerde gelin yalnız ve kardeşim eşinin yalnız kalmasını istemiyor. pek güvenli bir yer değil çünkü.
Iyi de o zaman gelin annene gelsin

Gelin babana tahammül etsin

Gelinin annesi gitsin

Gelinin keyfi olsun diye neden sizin düzenîniz bozulsun

Kardeşin de ilginç eşi evde kalmasın istîyorsa askerden gelince evlenseymiş

Onun paşa gönlü eşinin başına bekçi istiyor diye neden damatlar diken üstünde otursun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…