- Konu Sahibi leyla rahimova
-
Çok korkuyom o kadar neqativ çıkdıki yapmayı bile istemiyorum amma bebeyim olsun istiyorum4-5 gün geçmiş canım varsa çıkar test olmadan bebek olup olmadığını nasıl öğreneceksin korkunun ecele faydası yok bişey olmaz
Ya korkulacak o kadar şey var doğum gıbı mesela yani negatifse negatif Allah büyük yaniÇok korkuyom o kadar neqativ çıkdıki yapmayı bile istemiyorum amma bebeyim olsun istiyorum
Senin yorumlarını çok görüyorum gebe misiniz yoksa deneme aşaması mıYa korkulacak o kadar şey var doğum gıbı mesela yani negatifse negatif Allah büyük yani
GebeyimSenin yorumlarını çok görüyorum gebe misiniz yoksa deneme aşaması mı
Yaa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kaç ay denemenizde oldu bir problem var mıydıGebeyim
1,5 sene canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin sağ tarafımda çikolata kisti var 8,5 cmYaa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kaç ay denemenizde oldu bir problem var mıydı
Takviye felan neler kullandın canım peki bende de yumurta tembelliği var1,5 sene canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin sağ tarafımda çikolata kisti var 8,5 cm
O kadar çok şey kullandım ki inestol yumurta kalıtesı için, d vıtamını, aylarca demir takviyesi( Gynoferon) sigarayı bıraktım alkol kullanmadım spor yaptım diyet ve ne zaman stresi bıraktım test ve çöpe attım o zaman hamile kaldımTakviye felan neler kullandın canım peki bende de yumurta tembelliği var
Ovulasyon yaptım ilk kez bu ay hep silikO kadar çok şey kullandım ki inestol yumurta kalıtesı için, d vıtamını, aylarca demir takviyesi( Gynoferon) sigarayı bıraktım alkol kullanmadım spor yaptım diyet ve ne zaman stresi bıraktım test ve çöpe attım o zaman hamile kaldım
Hiç biri pik değilOvulasyon yaptım ilk kez bu ay hep silik
Evet yaHiç biri pik değil
Yumurta geliştirici ilaçlar var doktorun önermedi miEvet ya
Thancs woman kullanıyorum bakar mısın sence nasılYumurta geliştirici ilaçlar var doktorun önermedi mi
İçeriği çok kaliteli biliyorum vitamını amh yükseltiyor falan denildi ama ben almadım baya pahalı eşinin spermi ne durumda ? Belki sebep oda olabilirThancs woman kullanıyorum bakar mısın sence nasıl
Üç kutu 9 bin verdim evet pahalı üç bin tanesi Amh 4.92İçeriği çok kaliteli biliyorum vitamını amh yükseltiyor falan denildi ama ben almadım baya pahalı
Pcos görünümü de var mı amh baya yüksek geldiÜç kutu 9 bin verdim evet pahalı üç bin tanesi Amh 4.92
Yok ultrason da her şey temiz dedi Amh troid prolaktine baktı sonuçları görünce öyle söylediPcos görünümü de var mı amh baya yüksek geldi
Yani olmaması için yumurta tembelliği dışında bişey yok o zaman eşinin değerleri düzgünseYok ultrason da her şey temiz dedi Amh troid prolaktine baktı sonuçları görünce öyle söyledi
Tsh 1.10
Prolaktin 12.7
Amh 4.92