- Emoji Skoru
- 135
- Puanlar
- 23
Merhaba kızlar bende pcos var ama doktorum bana glifor yazdı birde ben ağustos ayında duphaston kullandım dongum bir ara bozulduğu için o duphastonu kullandıktan sonra 30 ağustostan beri düzenli adet görüyorum 35 ile 37 gün arası yumurtlama da görüyorum ama son üç aydır testlerde çok koyu girmedim son iki adetim de 2 gün erkenden lekelenmeyle başlamıştı bu ay 18 yada 19 mart hatırlamıyorum yapiskan yumurtlama akıntısı gördüm 20sinde de belim vs kasiklarim çok ağrıdı ama eşimle oruçtan dolayı çok ilişki olmadı 19 mart da ilişki olmuştu o akıntıya en yakın gün sat 22 şubat bat 29 mart olması gerekiyordu . Şimdi asıl konumuza gelelim şuan 40. Güne girdim ve hala tık yok test yaptım bisi çıkmadı sadece 2 gün önce artimed kaset yaptım onda saniyeler içinde pembe çizgi çıktı kullandığım markalar sente ge5 novacheck bunları kullandım eczanede bunlar vardı bitek. Dün gece ve sabah biraz kasık ağrım oldu ama geçti normalde kasık ağrısından hemen sonra adet olurum bide goguslerim şişer acır sivilcem çıkar yok onlar da sadece goguslerim sis ama uçları hassas sadece başına gelen oldu mu böyle bisi yani ilk başta negatif olup pozitif dönen oldu mu