Ahh çok teşekkür ederim hemen ilgilendiğiniz içinHamilesiniz, tebrikler
Bence de bu teste gore hamilesiniz kan verip takip edebilirsiniz b hcgyi.Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. İnşallah bana yardımcı olursunuzadet günüme 2 gün kadı ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı.. Bu arada 2 haftadır sanki gaz sancım varmış gibi alt karnımda bir şişlik vardı hatta bağırsak düzensizliği diye düşündüm.. Bir haftadırda hafif beslenmeme rağmen mide yanmalarım oldu. Bir kaç gündür göğüslerimde ağrı var fakat dikkat etmesem hiç farketmezdim genelde de gögğs ağrım pek olmaz. Eşimle bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmasız denedik 1.ayda hemen olur mu bilemedim.. Birde üstüne test silik çıkınca biraz şüphe ettim. Siz ne dersiniz? Testi böyle silik çıkıp hamile olduğunu veya olmadığını öğrenenler var mı?
Eki Görüntüle 3003647
Rica ederim. Sağlıkla gelsinAhh çok teşekkür ederim hemen ilgilendiğiniz için
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. Evet yola çıkıyorum kan vermek için inşallah yarın sonucu belli olurBence de bu teste gore hamilesiniz kan verip takip edebilirsiniz b hcgyi.
Hamilesiniz ama tamamen öğrenmek için kan testi yapın derim belirtileriniz nelerdiMerhaba kızlar ben yeni üye oldum. İnşallah bana yardımcı olursunuzadet günüme 2 gün kadı ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı.. Bu arada 2 haftadır sanki gaz sancım varmış gibi alt karnımda bir şişlik vardı hatta bağırsak düzensizliği diye düşündüm.. Bir haftadırda hafif beslenmeme rağmen mide yanmalarım oldu. Bir kaç gündür göğüslerimde ağrı var fakat dikkat etmesem hiç farketmezdim genelde de gögğs ağrım pek olmaz. Eşimle bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmasız denedik 1.ayda hemen olur mu bilemedim.. Birde üstüne test silik çıkınca biraz şüphe ettim. Siz ne dersiniz? Testi böyle silik çıkıp hamile olduğunu veya olmadığını öğrenenler var mı?
Eki Görüntüle 3003647
Hamilesiniz ama tamamen öğrenmek için kan testi yapın derim belirtileriniz nelerdi
Kızlar tekrar merhaba.. Test sonucum geldi beta 41.4henüz 3 haftalık yani tam birşey söylemek için biraz erken sanırım inşallah sonucu güzel olur
Amin inşallahAllah herkesin istediğini versin inşallah belirtiler içinde benimde mide yanmam ve baş dönmesi var 3 gün sonra regl günüm bizde bekliyoruz inşallah herkez güzel olur herkez icin
Erken gebelik testi yaptınız mı sizde? Birde en son ne zaman adet olmuştunuz? Eğer sizde de gebelik varsa aynı zamanlara geliyoruz gibiAllah herkesin istediğini versin inşallah belirtiler içinde benimde mide yanmam ve baş dönmesi var 3 gün sonra regl günüm bizde bekliyoruz inşallah herkez güzel olur herkez icin
Allah herkesin istediğini versin inşallah belirtiler içinde benimde mide yanmam ve baş dönmesi var 3 gün sonra regl günüm bizde bekliyoruz inşallah herkez güzel olur herkez icin
Yok yapmadım adetim geçerse öyle normal test yapmayı düşünüyorum geçen ay yaptığımda boşa yapmış oldum bide fiyat olarak gerçekten pahaloErken gebelik testi yaptınız mı sizde? Birde en son ne zaman adet olmuştunuz? Eğer sizde de gebelik varsa aynı zamanlara geliyoruz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?