Kızlar bakabilir misiniz? Hamilemiyim?

Amin inşallah bu arada benimde biraz baş dönmem başladı yani sağa sola çevirirken bir an görüntü bulanıyormuş gibi oluyor
Bence herkezde aynı değildir belirtiler bazılarında miğde bulantisi sabah istifra oluyor bazılarının eklem yerleri ve hatta göğüs ucu koyulasmasi ve göğüste akıntı oluyor yani kimde ne olacağı belli değil

Yok yapmadım adetim geçerse öyle normal test yapmayı düşünüyorum geçen ay yaptığımda boşa yapmış oldum bide fiyat olarak gerçekten pahalo
Haklısınız bende bazen keşke adetim geçseydi öyle yapsaydım diyorum. Böyle olunca daha fazla stres oluyor insan.. Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın ve versin inşallah

Tebrik ederimmm benimde adetime 2 gün var sonucum böyle çıktı sence hamile miyimdir? Kan verdim yarın çıkacak:)

Eklentiler

• 90C1797D-4404-46C2-8E41-CADFEA523AE6.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 43
1 ayda hemen olurmu demeyin kimi 1 senede oluyor kimi 6 ayda kimi düğün gecesinde :))) tebrik ederim kan testi ile onaylayın:)))

Regl günü geçtikten sonra da erken gebelik testi yapılır mı
Tabi yapılır erken testin mantığın testi düşük beta hcgyi algılamak. Regl gecikmesinden sonra beta hcg her geçen gün daha da artar test doğru sonuç verir ama bence geçtiyse boşuna para verme ucuz testlerden al gecikme olunca onlar da sonuç veriyor

Teşekkür ederim fikriniz için tamamdır

Birde misal erken gebelik
Testini kapta mı yapsam yoksa idrar akışında mı 1 kere kapta yapmıştım bozuk çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…