Kızlar bakar mısınız hamile miyim?

Umarım dediğiniz gibi bebeğim benimledir şahsen kaç aydır tek çizgi görünce bu sefer de heveslenmek istemedim adetim geçsin diye bekliyorum ama göğüs ağrısı bel ve kasık ağrılarım ara ara oluyor duygu durum karmaşası yaşıyorum

Testi tekrarlayin bence.inşAllah hamilesinizdir

Merhaba hayirli olsun kan verdinizmi benimde adetim 5 gun var lekelenme oluyorum test yaptim bu cikti

Eklentiler

• IMG-20230828-WA0000.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 108
Bugun verdim fakat adadayim 3 gune sonuc cikicak bekliyorum mecbur sizlerden teselli ariyorum yine test yaptim oda ogle saati boyle cikti

Eklentiler

• 20230828_132359.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 105
Bugun verdim fakat adadayim 3 gune sonuc cikicak bekliyorum mecbur sizlerden teselli ariyorum yine test yaptim oda ogle saati boyle cikti
İkinci çizgi çok net belli hamilelik var gibi duruyor hayırlı olsun. Adetin gecikti mi

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Kan sonucunuz hemen çıkar inşallah. Doktora gitme şansın varsa doktora da git bence
Kan sonucuda 3 gun sonra cikiyo avsa adasinda yasiyorum malesef burasi biraz mahrumiyet yeri

Ayyy çok sevindim kuzum benim belli ki bebiş seninle inşallah güzel sonuç alırız e nabızdan bak kan sonucun için de canım güzel haberler ile gel bize ben daha gidip test alamadım çok yoğun çalışıyorum cidden hiç fırsatım yok belim de ağrıyor

İnşallah hepimiz guzel haberler aliriz benim test sonucum persembeyi bulur ama iki defa hem kaset hem hizli test yaptim ikiside guzel cikti yinede korkuyo insan arada kahverengi lekelenme oluyo adetime 5 gun kaldi seninde guzel haberlerini bekliyoruz rabbim isteyen herkeze nasip etsin cok sevinip uzulmiyim diye acaba diyorum yarin sabah bi test daha yapcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…