Umarım dediğiniz gibi bebeğim benimledir şahsen kaç aydır tek çizgi görünce bu sefer de heveslenmek istemedim adetim geçsin diye bekliyorum ama göğüs ağrısı bel ve kasık ağrılarım ara ara oluyor duygu durum karmaşası yaşıyorumBu testler bazen sahte cizgi cikariyor ama ilk dakikalarda hemen ciktiysa vardir bence pazartesi direk kan verin siz hayirli olsun bebeginiz saglikla gelsinyerinizde olsam simdi nobetci eczaneden alirim kaset testle denerim bir de eminim daha koyu cikar cizgiler.
Testi tekrarlayin bence.inşAllah hamilesinizdirUmarım dediğiniz gibi bebeğim benimledir şahsen kaç aydır tek çizgi görünce bu sefer de heveslenmek istemedim adetim geçsin diye bekliyorum ama göğüs ağrısı bel ve kasık ağrılarım ara ara oluyor duygu durum karmaşası yaşıyorum
Henüz kan vermedim yoğun bir çalışma durumum var fırsatım yok şahsen fakat bugün adet günüm gelen giden yokMerhaba hayirli olsun kan verdinizmi benimde adetim 5 gun var lekelenme oluyorum test yaptim bu cikti
Size de hayırlı olsun kan verdiniz mi canımMerhaba hayirli olsun kan verdinizmi benimde adetim 5 gun var lekelenme oluyorum test yaptim bu cikti
İkinci çizgi çok net belli hamilelik var gibi duruyor hayırlı olsun. Adetin gecikti miBugun verdim fakat adadayim 3 gune sonuc cikicak bekliyorum mecbur sizlerden teselli ariyorum yine test yaptim oda ogle saati boyle cikti
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Kan sonucunuz hemen çıkar inşallah. Doktora gitme şansın varsa doktora da git benceDaha olmadim 5 gunum var ama lekelenmem oluyo
Kan sonucuda 3 gun sonra cikiyo avsa adasinda yasiyorum malesef burasi biraz mahrumiyet yeriYerleşme kanaması olabilir mi acaba? Kan sonucunuz hemen çıkar inşallah. Doktora gitme şansın varsa doktora da git bence
Anladım teste göre çizgi çok belli inşallah kan sonucunuz da güzel çıkarKan sonucuda 3 gun sonra cikiyo avsa adasinda yasiyorum malesef burasi biraz mahrumiyet yeri
İnşallah ya heyecan yaptim valla duramiyorum yerimdeAnladım teste göre çizgi çok belli inşallah kan sonucunuz da güzel çıkar
adetine beş gün olmasına rağmen çizgin çok net ama ya bu hamilelikten başka bi şey olamaz diye düşünüyorumİnşallah ya heyecan yaptim valla duramiyorum yerimde
Bende oyle dusunuyorum fakat uzulmek istemiyorum 2 kere test yaptim ikiside ayni ciktiadetine beş gün olmasına rağmen çizgin çok net ama ya bu hamilelikten başka bi şey olamaz diye düşünüyorum
Olumlu düşünelim olumlu olsunBende oyle dusunuyorum fakat uzulmek istemiyorum 2 kere test yaptim ikiside ayni cikti
İnşallah hepimiz guzel haberler aliriz benim test sonucum persembeyi bulur ama iki defa hem kaset hem hizli test yaptim ikiside guzel cikti yinede korkuyo insan arada kahverengi lekelenme oluyo adetime 5 gun kaldi seninde guzel haberlerini bekliyoruz rabbim isteyen herkeze nasip etsin cok sevinip uzulmiyim diye acaba diyorum yarin sabah bi test daha yapcam :)))Ayyy çok sevindim kuzum benim belli ki bebiş seninleinşallah güzel sonuç alırız e nabızdan bak kan sonucun için de canım güzel haberler ile gel bize ben daha gidip test alamadım çok yoğun çalışıyorum cidden hiç fırsatım yok belim de ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?