Askim benim internetten siparis ver bi kac satte gelir sehir deysen tabiAyyy çok sevindim kuzum benim belli ki bebiş seninleinşallah güzel sonuç alırız e nabızdan bak kan sonucun için de canım güzel haberler ile gel bize ben daha gidip test alamadım çok yoğun çalışıyorum cidden hiç fırsatım yok belim de ağrıyor
Catlicam meraktanAskim benim internetten siparis ver bi kac satte gelir sehir deysen tabi
İnşallah hepimiz guzel haberler aliriz benim test sonucum persembeyi bulur ama iki defa hem kaset hem hizli test yaptim ikiside guzel cikti yinede korkuyo insan arada kahverengi lekelenme oluyo adetime 5 gun kaldi seninde guzel haberlerini bekliyoruz rabbim isteyen herkeze nasip etsin cok sevinip uzulmiyim diye acaba diyorum yarin sabah bi test daha yapcam :)))
Güzel haberler verelim hepimiz yaHaber vermeyi unutma
Amin inşallah umitlerimiz kirilmasin sevinelimGüzel haberler verelim hepimiz yabebişler bizimle olsun
Umarım kuzum bu ara stresli bir dönemdeyim beklemiyordum da böyle bir şeyi ama emin de olamadım ama ona göre de davranmak lazımAmin inşallah umitlerimiz kirilmasin sevinelim
Canım kan sonucun çıktı mı merak ettim. :)Haber vermeyi unutma
Yok askim persembe cikicak büyük ihtimalle burasi mahrumiyet dunden beri catliyorumCanım kan sonucun çıktı mı merak ettim. :)
Valla bende merak ettim duramadım yazdım bakarım perşembe günü sen yaz buraya inşallah hayırlı bir haberle gelirsin :)Yok askim persembe cikicak büyük ihtimalle burasi mahrumiyet dunden beri catliyorum
İnşallah ya adada olmasaydim simdiye coktan cikardi offf ya hem lekenme hem iki test yanlislik olurmu ya merak icindeyim vallaValla bende merak ettim duramadım yazdım bakarım perşembe günü sen yaz buraya inşallah hayırlı bir haberle gelirsin :)
Adet agrisi gibi agrim var ne biliyim cok karisti kafamİnşallah ya adada olmasaydim simdiye coktan cikardi offf ya hem lekenme hem iki test yanlislik olurmu ya merak icindeyim valla
Neyse stres yapma varsa bebeğe zarar aşko iyi düşün iyi olsunİnşallah ya adada olmasaydim simdiye coktan cikardi offf ya hem lekenme hem iki test yanlislik olurmu ya merak icindeyim valla
İnşallah yaaaNeyse stres yapma varsa bebeğe zarar aşko iyi düşün iyi olsun
Olur benim de olmuştu adet olcam sanmıştım adetle hamilelik belirtileri resmen aynı ayırt edemiyosun kan sonucunda emin olursun ancak kuzumAdet agrisi gibi agrim var ne biliyim cok karisti kafam
Kan sonucun çıktı mıİnşallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?