Kızlar bakar mısınız lütfen ?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.516
83
16 haftalık hamileyim kızlar
Bugün rutin kan testi yaptırdım
Plt değeri yani trombosit sayım 650 çıktı
6 şubatta verdiğim 250 çıkmıştı normaldi
Bugün doktor yüksek buldu ve kan pıhtılaşması var pıhtı atabilir falan dedi
Var mı başına böyle birşey gelen sıkıntılı bir durum mu yoksa labaratuvar hatası olabilir mi

Labaratuvar hatasi oldunu sanmiyorum ama onun icin iyne yapmasi lazim yada ilac yoksa dedi gibi pihti atarsa allah korusun beben kalbi durabilir ne tedavi verdi ustune dus bence

Merhaba diğer kan testleriniz nasıl çıktı acaba ilk verdiğiniz kan degerleriyle o gün verdiğiniz kan degerleri arasında fark var mıydı IgM hiv rubella gibi

Kızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi

Merhaba diğer kan testleriniz nasıl çıktı acaba ilk verdiğiniz kan degerleriyle o gün verdiğiniz kan degerleri arasında fark var mıydı IgM hiv rubella gibi
Diğer değerler arasında fark yoktu canım
Zaten pıhtılaşma değerini de labaratuvar yanlış ölçmüş
Ertesi gün özel hastaneye gittiğimde herşey normal çıktı

Üzülme canım stres yapma akıntı yerleşme de olabilir
Doktorlar ne diyorsa onu yap
İnşallah bir an önce duyarsın kalp atışını
Ondan sonra başlatırlar zaten iğne ilaç falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…