• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( kızlar bakar mısınız?

Acınızı yaşayın elbette, ama hayatınızdan vazgeçmeyin. Mecburen yaşıyoruz ve çok çok ağır dertler var hayatta.
Baba kaybını biliyorum öyle kafadan sallamıyorum yani. Üstelik cenazeden 1 hafta sonra başka şehirdeki okuluma dönüp ( sınav haftasıydı tam) raporumu bildirip giremediğim derslerin sınavına girmiştim.
Mecburen yani. Yapılabilecek başka birşey yokki.
Daha acılarını da yaşadım.
Kendini kaybetmene izin verirsen psikolojisi bozuk melankolik etrafa negatif enerji yayan biri olur çıkarsınız.
Bunu da İnan herkes bir yere kadar çekiyor. Yine kendinle başbaşa kalıyorsun.
Ne sevgili ne başkası, hayatının baş rolü sensin ve tek çare sende.
Iste ben o dediginiz son noktadayım ve yine dediginiz gibi artık mutsuzluktan negatif enerji yayıp kimseye katlanamayıp etrafınızdakilere bir bir kaybediyorsunuz. Yeni bir ortama giriyorum bu sefer böyle davranmayacağım mutsuz durmayacağım diyorum ama engel olamıyorum ne kadar düzeltmek istesem de işin içinden çıkamıyorum. Normalde çok neşeli güler yüzlü bir insanken şimdi o kadar içime kapandım ki ne yapacağım bilmiyorum

Iste ben o dediginiz son noktadayım ve yine dediginiz gibi artık mutsuzluktan negatif enerji yayıp kimseye katlanamayıp etrafınızdakilere bir bir kaybediyorsunuz. Yeni bir ortama giriyorum bu sefer böyle davranmayacağım mutsuz durmayacağım diyorum ama engel olamıyorum ne kadar düzeltmek istesem de işin içinden çıkamıyorum. Normalde çok neşeli güler yüzlü bir insanken şimdi o kadar içime kapandım ki ne yapacağım bilmiyorum
Psikolog.

Sabredin,elbette geçecektir bu günler.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,kendimi o kadar mutsuz ve yalnız hissediyorum ki sanki bu dünyada derdimi anlatabileceğim ve beni anlayabilecek hiç kimse yok buna ailem de dahil. Içimden hicbir şey yapmak gelmiyor. Babami kaybettim, universite bitirdim ıssizim aşk hayatım desen içler acısı bi de üstüne düştüm şimdi ayağım alçıda elle tutulur hicbir şey yok artık kafayı yemek üzereyim. Buraya yazip biraz icimi dokmek istedim :KK43:
Başın sağolsun !
Geçmiş olsun !
Koca için de aşk olsun :)))

Acele etmeee, herseyin bir vakti zamanı var .. hakkında hayırlısı ..

Daha yasin 23 nukdr karamsar olma ltfn hayat senin icin baska suprizlerle doludur umarim gecmis olsn

Hayatında elle tutulacak pozitif bir nokta yoksa o noktayı sen oluştur . Çalış ve kendini mesleki anlamda geliştir. O alçı nasılsa çıkacak. Çalışıp elde edebileceğin başarılara odaklan. Bende babamı kaybettim birçok ailevi sıkıntı yaşadım maddi sıkıntı yaşadım umutsuzluğa düştüm ama hep geleceğime ve mesleğime sarıldım. Çok şükür şimdi çalışıyorum. Darısı başına inşallah.

Bazı dönemler hayatta çile çektiğimiz dönemler oluyor bence kabullenin bu süreci ve geçici olduğunu kendinize hatırlatın

Ayağınız iyileşecek
Ruh haliniz iyiye gidecek

Back
X