- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Bence koy tekmeyi.Hiç uğraşma de gesizin teki musallat etme kendine.Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
Denemesi gereken o muymuş acaba???Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
İkinci buluşma olmasın.Gorusmeyi kesin.Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
utangaç olmasın o çekingendir belki ondan saçmalamıştırKızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
Yoo hazır gelmiş boş gitmesin demis. Defetmen iyi olmuş.Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
Yoo çok relax tipti ya da öyle hissettirmeye çalıştı bilmiyorumutangaç olmasın o çekingendir belki ondan saçmalamıştır
Galiba o da fiziksel çekim hissedecek miyim acaba diye tutmaya mı çalıştı ne akılla anlamadımÜslup , nizam bilmeyen erkekler türedi bu aralar, bende daha önce başlık açmıştım boyu kısa fiziksel çekim hissetmediğim birine şans vermeli miyim diye, ve verdim önyargılı olmayayım diye o kadar üslupsuz ki çok soğudum daha yeni tanıdığın bir bayana bu hareketler hoş olmamış çizgiyi aşıyorlar , ikinciye gitmeyerek tepkinizi belli edin bende düşünüyorum hadsizliğini aradaki arkadaşı da kırmadan bildirmeyi..
İlk buluşmada bu kdar temas olmadı bence normal değil sizin sınırınızı aşmış, hadsizlik yapmış , tanımaya çalışırsın önce dünya görüşünü öğrenirsin sonra temas boyutuna geçersin , temasla kimse kimseyi tanıyıp hoşlanmaz ikinci buluşmayı yapmayın eminim size uygun üslup nizam bilen birine denk geleceksinizYoo hazır gelmiş boş gitmesin demis. Defetmen iyi olmuş.
Konu sahibi ben değilim ama haklısınİlk buluşmada bu kdar temas olmadı bence normal değil sizin sınırınızı aşmış, hadsizlik yapmış , tanımaya çalışırsın önce dünya görüşünü öğrenirsin sonra temas boyutuna geçersin , temasla kimse kimseyi tanıyıp hoşlanmaz ikinci buluşmayı yapmayın eminim size uygun üslup nizam bilen birine denk geleceksiniz
İnşallah denk gelir, çok yoruldum artık aramaktan yaİlk buluşmada bu kdar temas olmadı bence normal değil sizin sınırınızı aşmış, hadsizlik yapmış , tanımaya çalışırsın önce dünya görüşünü öğrenirsin sonra temas boyutuna geçersin , temasla kimse kimseyi tanıyıp hoşlanmaz ikinci buluşmayı yapmayın eminim size uygun üslup nizam bilen birine denk geleceksiniz
Ahahha kusura bakmayın isme bakmadan yazmışım gece vakti dikkat edemedim iyi akşamlar :)Konu sahibi ben değilim ama haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?