- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
-
O kadar hissediyorum ki kasıklarımda umarım yanılmıyorumdur,kasıklarımdaki adet belirtisi değil eminim çünkü 3-4 gün önce olurdu. Çok var adetime de bilmiyorum.Canım eğer test markası güvenilir ve 5 dakika içinde çıktıysa çizgi var. Kan testi vermeni öneririm
İnşallah gönlünüze göre olurO kadar hissediyorum ki kasıklarımda umarım yanılmıyorumdur,kasıklarımdaki adet belirtisi değil eminim çünkü 3-4 gün önce olurdu. Çok var adetime de bilmiyorum.yarın kan vericem tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
FreelyTestin markası ne
Onu bilmiyorum eğer test güvenilirse doğrudur hayırlı olsunFreely
8 gün önce çıkması mümkün mü?Onu bilmiyorum eğer test güvenilirse doğrudur hayırlı olsun
Geçen hafta doktora gitmiştim muayene için çoktan yumurtlamış gözüküyordum bilmiyorum ki çok şaşkınım şu anCanım ümidini kırmak istemem ama freely marka çok yalanci pozitif verdi bana daha varmış adetine yumurtlama ağrısı yaşıyor olabilirmisin ki
26 haziranda gittimHangi tarihte gittin tam hatırliyormusun
Yarın zaten randevum vardı bakalımGüvenilir marka awox ve predictor early öneririm onlarla yap yada hiç uğraşamam dersen git kan ver
Bunlar da yalancı pozitif veriyor malesefGüvenilir marka awox ve predictor early öneririm onlarla yap yada hiç uğraşamam dersen git kan ver
2 saate dualarınızı bekliyorumNe zaman çıkarmış sonuç canım
Ay çok merak ettim inşallah pozitifdir2 saate dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?