- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
-
Sonucunuzu paylaşın lütfen2 saate dualarınızı bekliyorum
Özel hastane gözükür müE nabızdan kontrol edin çıkmıştır belki
Evet evet gözükürÖzel hastane gözükür mü
Çıkmadı maalesefEvet evet gözükür
Allah allahHastanenin kendi sisteminde de çıkmıyor doktoru aradım ameliyata giriyodum şimdi bakıp arayayım dedi galiba unuttu niye böyle aksilikler oluyor yahu
Hastanede uzak,hamile değilsem bile hemen öğreniyim sinir oldum açmıyorlarAllah allahtekrar tekrar arayın valla bende çok merak ettim
Ama daha 8 gün var gününüze bence artabilir2.7 yazıyor negatif
Öyle mi bilmiyorum ki baya erken zaten şu anAma daha 8 gün var gününüze bence artabilir
Evet evet yükselebilir gününüz geçerse tekrar yapınÖyle mi bilmiyorum ki baya erken zaten şu an
Evet adet gününze 1-2 gün kala da net sonuç alırsınızBeta hCG 2.0 çıktı, hamile miyim?
Beta hcg 2.0 ne demek?
Bu değer gri alandadır. Hamileliği doğrulamak için birkaç gün sonra tekrar test yapılması önerilir.
Böyle bir bilgi yazıyor internette tam hakimde değilim beta konusunda
Öyle biliyorum yani ama zaten 8 gün varmış erken olmuş 4 5 gün sonra güvenilir bir marka ile tekrarlayın2.7 ise artabilir <2.7 ise negatif diye yorumlanır
Evet doğruSonuçta tam olarak ne yazıyor ?
Öyle biliyorum yani ama zaten 8 gün varmış erken olmuş 4 5 gün sonra güvenilir bir marka ile tekrarlayın
2.7 tamSonuçta tam olarak ne yazıyor ?
Öyle biliyorum yani ama zaten 8 gün varmış erken olmuş 4 5 gün sonra güvenilir bir marka ile tekrarlayın
benimde öyleydi adetten 2 gün önce kan verdiğimde. 5 gün gecikince tekrar kan verdim 150 cıktı :)2.7 tam
Yaabenimde öyleydi adetten 2 gün önce kan verdiğimde. 5 gün gecikince tekrar kan verdim 150 cıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?