- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
-
daha yeni ögrendim 4-5 gün oluyor :) çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesi başına inşallahYaaşimdi kaç aylıksınız sağlıkla alın kucağınıza
Hamilelik varsa değer yükselmiş olur zaten insan sabredemiyor malesef bir an önce öğrenmek istiyorsunuz çok iyi anlıyorum siziDün 2.7 ydi. Yarın test versem olur mu? Adetime 5-6 gün kaldı.
Tatildeyiz uyanır uyanmaz teste gideceğimHamilelik varsa değer yükselmiş olur zaten insan sabredemiyor malesef bir an önce öğrenmek istiyorsunuz çok iyi anlıyorum sizi
Sonucu yazın buraya daTatildeyiz uyanır uyanmaz teste gideceğim
Kızlar bende 12 haziranda betam 12 den düştü kanamam oldu 6 gün sürdü adetime de 5 6 gün falan var bende test yaptım duratest markası olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydık artık testte hafif silik çizgi ama var net bakınca belli oluyor bayağı kamerada gözükür mü bilmiyorum sizce ne zaman test yapayım bir daha göğüslerde dokununca acı varSonucu yazın buraya da
Kızlar bende 12 haziranda betam 12 den düştü kanamam oldu 6 gün sürdü adetime de 5 6 gün falan var bende test yaptım duratest markası olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydık artık testte hafif silik çizgi ama var net bakınca belli oluyor bayağı kamerada gözükür mü bilmiyorum sizce ne zaman test yapayım bir daha göğüslerde dokununca acı var
Renk değişince de böyleTest bu
Ben göremedim canımRenk değişince de böyle
Silik çıktıysa pozitif olabilirKızlar bende 12 haziranda betam 12 den düştü kanamam oldu 6 gün sürdü adetime de 5 6 gün falan var bende test yaptım duratest markası olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydık artık testte hafif silik çizgi ama var net bakınca belli oluyor bayağı kamerada gözükür mü bilmiyorum sizce ne zaman test yapayım bir daha göğüslerde dokununca acı var
Hadi inşallahBen göremedim canım
Kan testi verdim dualarınızı bekliyorum
Hadi inşallah
6 gün var canımDeğerin yükselmiş canım hayırlı olsun bata kaç gün var
2 günde bir tekrarla bence kan testini 2 katı artış görmek önemli6 gün var canım
2 hafta sonra kontrole giderseniz keseyi görürsünüz inşallahÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?