- 28 Haziran 2025
- 1.508
- 396
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Erken gebelik testiyle deneseniz hemen çıktı mı çizgi var gibiMimea kaset test kullanan var mı kuruma çizgisi bırakıyor mu
Awox yaptım aynı beta algılıyormuş çok çok silik var ama buraya yüklesem çıkmaz sanırım canım buda belli belirsizdi durdukça koyulaştıErken gebelik testiyle deneseniz hemen çıktı mı çizgi var gibi
Awox da çıktıysa doğrudurAwox yaptım aynı beta algılıyormuş çok çok silik var ama buraya yüklesem çıkmaz sanırım canım buda belli belirsizdi durdukça koyulaştı
Emin olamadım ya beklemiyordum ilaç içiyordum enfeksiyondan deniyim dedim içime kurt düştü umarım bişi olmazAwox da çıktıysa doğrudur
Yapıyor canımm mimea test kuruma çizgisi.Mimea kaset test kullanan var mı kuruma çizgisi bırakıyor mu
Teşekkür ederim canımYapıyor canımm mimea test kuruma çizgisi.
Kuzum ben hiç bilmiyorum markayı, ama daha önceki yalancı pozitif görüntülerine benziyor bu da. Arttık net bir ikinci çizgi görmeden ben de inanmayacağım herhalde… sen kan da vermiştin sanki, niye kurt düştü belirtin mi oldu
Beta baktırmadım canım enfeksiyon için aldılar valla içime kurt düştü ilaçlar ağır dedim hadi hamileysem şüphede kaldım yaptım daha çok şüpheye düştümKuzum ben hiç bilmiyorum markayı, ama daha önceki yalancı pozitif görüntülerine benziyor bu da. Arttık net bir ikinci çizgi görmeden ben de inanmayacağım herhalde… sen kan da vermiştin sanki, niye kurt düştü belirtin mi oldu
Zaten ikimizde antibiyotik kullandığımız için bu zamanlarda test yapmasak daha doğru gibi... Yani varsa, regl geçtikten de çok sonra baksak sanki bizim sağlığımız içinde daha iyi olacak... O yüzden çok zor biliyorum ama, bırak hayatın ritmine. Olması gerektiği zamanda olacak ne kadar beklesek de o kendi geleceği zamanı seçecek. Heyecanla hormonlarımızı da düşürmeyelim...Beta baktırmadım canım enfeksiyon için aldılar valla içime kurt düştü ilaçlar ağır dedim hadi hamileysem şüphede kaldım yaptım daha çok şüpheye düştüm
Aynen öyle canım hakılısın vallaZaten ikimizde antibiyotik kullandığımız için bu zamanlarda test yapmasak daha doğru gibi... Yani varsa, regl geçtikten de çok sonra baksak sanki bizim sağlığımız içinde daha iyi olacak... O yüzden çok zor biliyorum ama, bırak hayatın ritmine. Olması gerektiği zamanda olacak ne kadar beklesek de o kendi geleceği zamanı seçecek. Heyecanla hormonlarımızı da düşürmeyelim...
Ben yumurtlamamın olduğunu tahmin ettiğim gün yani çok ağrım oldu kasıklarımda muhtemelen yumurtamaydı, Cipro kullandığımı hatırladım değerlenmedim o günüAynen öyle canım hakılısın valla
O ne canım bende memleketteydim yumurtlamada bi ihtimal yumurtlama sonra olmuştur diye düşündüm ama değilBen yumurtlamamın olduğunu tahmin ettiğim gün yani çok ağrım oldu kasıklarımda muhtemelen yumurtamaydı, Cipro kullandığımı hatırladım değerlenmedim o günü
Cipro mu? Antibiyotik işte kuzum...O ne canım bende memleketteydim yumurtlamada bi ihtimal yumurtlama sonra olmuştur diye düşündüm ama değil
Ha canım ismini bilmiyordum yalancı pozitif verdi yine bu ay valla neye inancam şaşırdımCipro mu? Antibiyotik işte kuzum...
Cnm kan versene olabilir baska testin var mjEmin olamadım ya beklemiyordum ilaç içiyordum enfeksiyondan deniyim dedim içime kurt düştü umarım bişi olmaz
Awox yaptım canım çok çok silik çıktı emin olamayınca kaset yapmıştım sonra lekelenme başladı çok çok az gene normal de az olunca bilemedim valla yarın gidicem doktora kadın doğumaCnm kan versene olabilir baska testin var mj
Bnce git aksatma cnm insallah sagliklidirAwox yaptım canım çok çok silik çıktı emin olamayınca kaset yapmıştım sonra lekelenme başladı çok çok az gene normal de az olunca bilemedim valla yarın gidicem doktora kadın doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?