Kızlar bakar mısınız

PanikEdoss

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
1.508
396
38
31
Mimea kaset test kullanan var mı kuruma çizgisi bırakıyor mu

Eklentiler

• IMG_4058.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 84
Beta baktırmadım canım enfeksiyon için aldılar valla içime kurt düştü ilaçlar ağır dedim hadi hamileysem şüphede kaldım yaptım daha çok şüpheye düştüm

Beta baktırmadım canım enfeksiyon için aldılar valla içime kurt düştü ilaçlar ağır dedim hadi hamileysem şüphede kaldım yaptım daha çok şüpheye düştüm
Zaten ikimizde antibiyotik kullandığımız için bu zamanlarda test yapmasak daha doğru gibi... Yani varsa, regl geçtikten de çok sonra baksak sanki bizim sağlığımız içinde daha iyi olacak... O yüzden çok zor biliyorum ama, bırak hayatın ritmine. Olması gerektiği zamanda olacak ne kadar beklesek de o kendi geleceği zamanı seçecek. Heyecanla hormonlarımızı da düşürmeyelim...

Adetimn 4 günü olması lazımdı bugün ama olmadım hale dün test yaptım negatif adetten bi gün öncede yaptım negatifti aceba erken olduğu için falan olabilirmi bi kaç gün daha bekleyip yapsam görürmüyüm çizgiyi sizler ne zaman ögrendiniz geç öğrenen hanımlar yardımcı olur musunuz

Aynen öyle canım hakılısın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…