- 3 Ocak 2017
- 122
- 70
- 13
- 30
- Konu Sahibi Seymadeniz
-
Acaba tansiyon mu sebebiiTansiyonuna bakıyor Musun
Acaba tansiyon mu sebebii
Peki sıkıntı tansiyon değilse başka bi sorun olabilir mi canım.?Olabilir. Düşük tansiyon mide bulantısı bas dönmesi yapabilir. Belki de yükselmiştir. En yakın eczane de bir ölçtür canım
Bilemiyorum ama ihmal etme olur mjPeki sıkıntı tansiyon değilse başka bi sorun olabilir mi canım.?
Çokta seviniyordum iyiyim diye yeni yeni sıkıntılar baş gösteriyor. Korkuyorum sorun varmı acaba diyeBenim hic olmadi ilk zamanlar mide bulantim 10. Haftada ufak ufak basladi senin de gec basliyor olabilir. Ben hic kusmadim mesela:)
Bu arada o carpinti olayi bir kac gundur bende de var ve sanirim tansiyondan. Ozellikle uyurken oluyor uykumdan carpintiyla uyaniyorum
Yok canım baktırdım tansiyonum 11.7 gayet normal yani anlamadım ki neden böyle oluyorum .Bilemiyorum ama ihmal etme olur mj
Çok sevinirim canım ya . Benimde pazartesi randevum var ama erkene mi çeksem acaba diye düşünüyorum.Benimde baslarda midem bulanirdi ama kusamazdim. Bu aralar ozellikle her sabah uyandigimda midem agzima geliyor. Sadece sabahlari bu kadar siddetli oluyo sanmiyorum onemli bise oldugunu canim. Yinede yarin doktora gidiyorum sorarim bi sebebini
Canim zaten ayni haftafayiz. Ayni seyleri yasiyoruz bence bu kadar kafana takma boyle seyleri. Hicbir belirti olmamasi kotu bizde var sonucta. Boyle seyleri dusunup strese girmemen senin icinde bebegin icinde en iyisi ben yarin sorcam yinede sanada haber vercem ama icin rahat etsin istiyosan erkene alma durumun varsa al bise kaybetmezsinÇok sevinirim canım ya . Benimde pazartesi randevum var ama erkene mi çeksem acaba diye düşünüyorum.
Doğru söylüyorsun aslında. Biraz stres yapıyorum işte. Haber bekliyor olucam canım. Peki ikili test yaptırdın mı sen ?Canim zaten ayni haftafayiz. Ayni seyleri yasiyoruz bence bu kadar kafana takma boyle seyleri. Hicbir belirti olmamasi kotu bizde var sonucta. Boyle seyleri dusunup strese girmemen senin icinde bebegin icinde en iyisi ben yarin sorcam yinede sanada haber vercem ama icin rahat etsin istiyosan erkene alma durumun varsa al bise kaybetmezsin
Yok canim yaptirmadim henuz bi bilgide vermedi doktorum belki yarin yapar belki haftaya gun verir 14 haftaya kadar yapiliyo sanirim bide benim bebegim bir hafta geri gelismesi. Yani aslinda 12 degil 11 haftalik diye kaydetti doktorumDoğru söylüyorsun aslında. Biraz stres yapıyorum işte. Haber bekliyor olucam canım. Peki ikili test yaptırdın mı sen ?
Anladım canım. Beni de pazartesi çağırdı işte ikili için. Bi umut cinsiyetini de öğrenirim belki diyorum :)Yok canim yaptirmadim henuz bi bilgide vermedi doktorum belki yarin yapar belki haftaya gun verir 14 haftaya kadar yapiliyo sanirim bide benim bebegim bir hafta geri gelismesi. Yani aslinda 12 degil 11 haftalik diye kaydetti doktorum
Yaa o zaman benide buyuk ihtimal haftaya cagirir. Bende cok heycanliyim acaba yarin ogrenebilrimiyim diye icim icimi yiyo ama henuz 11 hafta cok erken :/Anladım canım. Beni de pazartesi çağırdı işte ikili için. Bi umut cinsiyetini de öğrenirim belki diyorum :)
Selam canım. Baş ağrısını hiç saymıyorum zaten ama kullandığım folik asit haricinde bi ilaç yok. Su günde 3 sürahi bitiriyorum. :) annesi kurban olsun ona insan çok korkuyor en ufak tuhaflıkla karşılaşınca.Selam..
Bu haftalarda kan dolaşımımiz daha da hızlanır bebek beslensin diye biliyorum.kan dolaşımı artınca çarpıntı ya da baş ağrısı yapabilir bende de olmuştu o yüzden. Kan sulandırıcı ilaç veya iğne kullanıyor musunuz o da yapabilir. Bol bol su içmekte fayda var rahatlatıyor
Bulantı herkeste aynı zamanda olacak diye bir şey yok canım olumlu düşün bence bebek sana ben burdayım Anne diyor..
Hiç belli olmuyor canım. Eltim 16 da öğrendi. Yenge 10 haftada kıza benziyor denildi kızımız oldu. Bi umut işte insan bekliyorYaa o zaman benide buyuk ihtimal haftaya cagirir. Bende cok heycanliyim acaba yarin ogrenebilrimiyim diye icim icimi yiyo ama henuz 11 hafta cok erken :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?