Kızlar bakar mısınız ?

Bende oyle dusunuyorumm belirtilere sevinmeliyiz sonucta olmamasi kotu diyorum. Sakinan goze cop batar derler.bide benim acayip bu hafta baslayan bi kabizlik problemim var gunlerce wc gidemiyorum

Bende oyle dusunuyorumm belirtilere sevinmeliyiz sonucta olmamasi kotu diyorum. Sakinan goze cop batar derler.bide benim acayip bu hafta baslayan bi kabizlik problemim var gunlerce wc gidemiyorum
Kayısı çayı çok iyi geliyor diye biliyorum canım. Bende çok sık çıkıyorum tuvalete. Geceleri 4 kere uyanıyorum her türlüsü zor valla boşuna annelik kutsal demiyorlar .

Sabahları aç karna kayısı kurusu yiyin ya da kayısı suyu için..kefir içebilirsiniz o da düzenler..
Olmadı Dr ilaç veriyor bağırsak düzenleyici olarak ama dikkat et canım ıkinma wc de .
Geçmiş olsun

Hiç belli olmuyor canım. Eltim 16 da öğrendi. Yenge 10 haftada kıza benziyor denildi kızımız oldu. Bi umut işte insan bekliyor
Yaa hadi insallah benimkide belli olur sacma sapan hurafeleri deniyorum

Kiz bide ben malatyaliyimm kayisi hic aklima gelmedi Allah razi olsun ay ben nasil dusunemedim bunu

Hahahah ne deniyorsun ben hiç birşey yapmadım . Bi nub teorisi varmış ona attım ultrasona kız diye yorumlanıyor ama ben en başından beri erkek hissediyorum m. :)
Yok iki sandalyeye yastik koy yastiklarin altina birine makas birine bicak koy gozu kapali birine otur. Makassa kiz bicaksa erkek . tobe tobe

Dış ağrısına bildiğin bişey varmı canım?
Dis agrisi icin bol kalsiyum tuketmemiz lazim yogurt sut peynir bunlar karsiliyo hamilelikte zaten disler cok sorun oluyomus. Agrimamasi curumemesi icin bolca bunlardan tuketmemiz lazim

Dis agrisi icin bol kalsiyum tuketmemiz lazim yogurt sut peynir bunlar karsiliyo hamilelikte zaten disler cok sorun oluyomus. Agrimamasi curumemesi icin bolca bunlardan tuketmemiz lazim
Zaten disim sorunluydu. Tamamen ağrı arttı 1 aydır sabrediyorum ama dermanım kalmadı artık.

Hamileligimin 11 ve 18. haftalari arasi cok fazla bulantim oldu ama 31. haftadayim hic kusmadim cok sukur. Kusma fobim var zaten.

Kalp carpintisi konusunda bir sey diyemiyorum.
Normalde hamile kalinca kalbe normalden fazla yuk bindigi icin nabiz artar ama ondan mi bahsediyorsunuz acaba?

Boğulacak gibi oluyorum kusarken . Sonradan artması ürkütücü beni ama sanırım herkes yaşamış aynı olayı. Yok canım kalbim çok hızlı çarpıyor. Ateş basıyor bazen

Zaten disim sorunluydu. Tamamen ağrı arttı 1 aydır sabrediyorum ama dermanım kalmadı artık.

Ahhh dis
Aynı dertten ben de muzdaribim canım.
İkinci triministerde dış tedavisi yapılıyor canım. 4.ay ile 6. Ay arası oluyor. Hem ilaç da kullanabiliyorsunuz ama iyi bir dişçi bulmalısın hepsi yanaşmıyor iyice araştırdım ben yapılıyor tedavi diş çekimi vs.. kanal tedavisi hariç amonyak kullanıldığı için. Bu hafta dışım çekilecek mesela
O zaman kadar ağzını tuzlu gargara ile temizle ama yutma tuz tansiyon için iyi değil..
Karanfil yağını dişe süren var ya da kantaron ama ben hiç yapmadım canım..
Geçmiş olsun

Ayyy ne kadar güzel. Keşke benimki de çekilse hemencik kurtulsam . Allah yardımcın olsun canım. Acaba pazartesi günü doktorum izin verir mi tedaviye . Çok korkuyorum izin vermez ağrıyı çekmeye devam ederim diye . Disinol sürüyorum azcık uyuşuyor sonra kaldığı yerden devam . Allah yardım etsin herkese . Sana da çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…