- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Seymadeniz
-
Bende oyle dusunuyorumm belirtilere sevinmeliyiz sonucta olmamasi kotu diyorum. Sakinan goze cop batar derler.bide benim acayip bu hafta baslayan bi kabizlik problemim var gunlerce wc gidemiyorumSelam..
Bu haftalarda kan dolaşımımiz daha da hızlanır bebek beslensin diye biliyorum.kan dolaşımı artınca çarpıntı ya da baş ağrısı yapabilir bende de olmuştu o yüzden. Kan sulandırıcı ilaç veya iğne kullanıyor musunuz o da yapabilir. Bol bol su içmekte fayda var rahatlatıyor
Bulantı herkeste aynı zamanda olacak diye bir şey yok canım olumlu düşün bence bebek sana ben burdayım Anne diyor..
Kayısı çayı çok iyi geliyor diye biliyorum canım. Bende çok sık çıkıyorum tuvalete. Geceleri 4 kere uyanıyorumBende oyle dusunuyorumm belirtilere sevinmeliyiz sonucta olmamasi kotu diyorum. Sakinan goze cop batar derler.bide benim acayip bu hafta baslayan bi kabizlik problemim var gunlerce wc gidemiyorum
Yaa hadi insallah benimkide belli olur sacma sapan hurafeleri deniyorumHiç belli olmuyor canım. Eltim 16 da öğrendi. Yenge 10 haftada kıza benziyor denildi kızımız oldu. Bi umut işte insan bekliyor
Kiz bide ben malatyaliyimm kayisi hic aklima gelmedi Allah razi olsun ay ben nasil dusunemedim bunuSabahları aç karna kayısı kurusu yiyin ya da kayısı suyu için..kefir içebilirsiniz o da düzenler..
Olmadı Dr ilaç veriyor bağırsak düzenleyici olarak ama dikkat et canım ıkinma wc de .
Geçmiş olsun
Hahahah ne deniyorsun ben hiç birşey yapmadım . Bi nub teorisi varmış ona attım ultrasona kız diye yorumlanıyor ama ben en başından beri erkek hissediyorum m. :)Yaa hadi insallah benimkide belli olur sacma sapan hurafeleri deniyorum
Dış ağrısına bildiğin bişey varmı canım?Sabahları aç karna kayısı kurusu yiyin ya da kayısı suyu için..kefir içebilirsiniz o da düzenler..
Olmadı Dr ilaç veriyor bağırsak düzenleyici olarak ama dikkat et canım ıkinma wc de .
Geçmiş olsun
Yok iki sandalyeye yastik koy yastiklarin altina birine makas birine bicak koy gozu kapali birine otur. Makassa kiz bicaksa erkek . tobe tobeHahahah ne deniyorsun ben hiç birşey yapmadım . Bi nub teorisi varmış ona attım ultrasona kız diye yorumlanıyor ama ben en başından beri erkek hissediyorum m. :)
Dis agrisi icin bol kalsiyum tuketmemiz lazim yogurt sut peynir bunlar karsiliyo hamilelikte zaten disler cok sorun oluyomus. Agrimamasi curumemesi icin bolca bunlardan tuketmemiz lazimDış ağrısına bildiğin bişey varmı canım?
Oda iyiymiş:)Yok iki sandalyeye yastik koy yastiklarin altina birine makas birine bicak koy gozu kapali birine otur. Makassa kiz bicaksa erkek . tobe tobe
Zaten disim sorunluydu. Tamamen ağrı arttı 1 aydır sabrediyorum ama dermanım kalmadı artık.Dis agrisi icin bol kalsiyum tuketmemiz lazim yogurt sut peynir bunlar karsiliyo hamilelikte zaten disler cok sorun oluyomus. Agrimamasi curumemesi icin bolca bunlardan tuketmemiz lazim
Hamile olmadan once halletseydin keske canim simdi ilacta kullanamazsinZaten disim sorunluydu. Tamamen ağrı arttı 1 aydır sabrediyorum ama dermanım kalmadı artık.
Yok canım kullanamıyorum. Resmen izdirap oldu. Bide hamilelikte benim supriz oldu beklemiyordum o yüzden tedavimide yaptiramadimHamile olmadan once halletseydin keske canim simdi ilacta kullanamazsin
Hamileyim zaten canımHamile olabilirmisin
Boğulacak gibi oluyorum kusarken . Sonradan artması ürkütücü beni ama sanırım herkes yaşamış aynı olayı. Yok canım kalbim çok hızlı çarpıyor. Ateş basıyor bazenHamileligimin 11 ve 18. haftalari arasi cok fazla bulantim oldu ama 31. haftadayim hic kusmadim cok sukur. Kusma fobim var zaten.
Kalp carpintisi konusunda bir sey diyemiyorum.
Normalde hamile kalinca kalbe normalden fazla yuk bindigi icin nabiz artar ama ondan mi bahsediyorsunuz acaba?
Zaten disim sorunluydu. Tamamen ağrı arttı 1 aydır sabrediyorum ama dermanım kalmadı artık.
Ayyy ne kadar güzel. Keşke benimki de çekilse hemencik kurtulsam . Allah yardımcın olsun canım. Acaba pazartesi günü doktorum izin verir mi tedaviye . Çok korkuyorum izin vermez ağrıyı çekmeye devam ederim diye . Disinol sürüyorum azcık uyuşuyor sonra kaldığı yerden devam . Allah yardım etsin herkese . Sana da çok geçmiş olsun canım.Ahhh dis
Aynı dertten ben de muzdaribim canım.
İkinci triministerde dış tedavisi yapılıyor canım. 4.ay ile 6. Ay arası oluyor. Hem ilaç da kullanabiliyorsunuz ama iyi bir dişçi bulmalısın hepsi yanaşmıyor iyice araştırdım ben yapılıyor tedavi diş çekimi vs.. kanal tedavisi hariç amonyak kullanıldığı için. Bu hafta dışım çekilecek mesela
O zaman kadar ağzını tuzlu gargara ile temizle ama yutma tuz tansiyon için iyi değil..
Karanfil yağını dişe süren var ya da kantaron ama ben hiç yapmadım canım..
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?