Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Egzersiz vardır belki biraz araştırıcam :)
Aslında hareketliyim de..
hayırlısı olsun napalım ya :))
Her şekilde doğucak zaten de,normal gelse iyi olurdu :))
Haha baştan söyleyeyim bir kaç kaburgan tekmelerden nasibini alabilir kızım karnımda sola doğru kaydı sağ tarafım tamamen bosaldı zannettim kaburgam kırılıyor biraz acı hissettim tabi elimle durtuyordum sağa kaysın diye dirseğine topuğuna dokunuyordum ben itiyordum o itiyordu 1 2 saat sürdü böyle sonra eski yerine geldi hissettim ama döndüğünü 2 gün sonra doktoruma gittim doğum pozisyonu almış demişti :) döner seninki de hiç sıkma canını olmazsa da üzülme :)
Hamilelik ve dogum her annede kisiye ozeldir. Evet normal dogum anne icin de bebek icin de cok faydali.burdaki bircok kadinin dogum tecrubesi vardir belki ama sana en iyi yardim edecek ve en dogru bilgiyi verecek kisi doktorun. Bence onunla gorus. Ama her ne olursa olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi ve guzellikle buyutmeyi nasip etsin
Umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benim son ana kadar her seyim çok güzel gidiyordu. Kontroller falan çok rahat doğum yaparsın demişti doktor. Sabaha kadar sancı çektim. En son bebeğin kalp ritmi bozuldu tam açılma olmadı ve sezeryanla dogurdum. Son ana kadar hiçbir şey belli olmuyor. Canınızı sikmayin. Her şey olacağına varıyor. Ameliyattan hemen sonra ayağa kalktim. Bir hafta sonra normal hayatima döndüm hemen hemen.