- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Canim aslinda konustuk oda benden bekledigini bazi seyleri soyledi ama ben yanassam da bahane buluyor bi kac sefer olunca bende yanasmadim..Konuşmayı denediniz mi?
Insallah olmaz canim bilmiyorum 32 yasinda esimmAbone Çok ekşınlı bi konu :)
Şaka bi yana da canım kaç yaşındasınız bi yan etkisi olmasın Allah korusun
Ya baya arastirdim v...a degil baska hap baya arastirdim hani memnum cogu kisi ama ben gizli vericem.nasil ilucak bilmiyorumO haplar yüzünden kalp krizi geçiren insanlar var dikkatli olun !
Canım Allah korusun bişey mişey olur bence yapma güzelce konuşmayı dene inşallah çözersinizInsallah olmaz canim bilmiyorum 32 yasinda esimm
Bi hastaligi yok cok sukur canım o yuzden aldim zatenHapı kafanıza göre vermeyin tansiyon kalp vs belirli hastalığı olanlar için ölümcül olabiliyormuş.
Soyle düşündum bi kere olursa gerisi gelir bide hapi verdigim zaman anlarimki istek geldi ama bana yanasmadi ozaman sikinti aslinda onu cozmek icin bu yonteme basvurdum daha cokhapi verseniz bile probleminizi kökten cözmeyecek ki gecici bir cözüm
Esim zaten kendisi kullanacakti ama aramizda sorunlar cikinca kullanmadi canimKimseye bilgisi olmadan ilaç vermeye hakkınız yok. Bana yapılsa çok büyük arıza çıkarırım. Bence böyle mantık dışı çözümler uygulayacağınıza eşinizle iletişim kurmayı deneyin.
Cok stresli donemden gectigimiz icin aklina gelmiyor diyebilirim zaten kendisi almisti baska urun ama sorunlarimiz oldu baya aile ile ilgili o yuzden kullanmadiÇok saçma neden gizli veriyorsunuz adam kullanmak istese kendi alır zaten. Belki sizinle birlikte olmak istemiyor. Konuşun eşinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?